Πως μια 23χρονη μανούλα έχασε 60 κιλά!Είχε φτάσει τα 135 και ξαφνικά "πήρε ανάποδες" με τον εαυτό της (Φωτό)

Μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της η 23χρονη Natalie Burtina, από την Αυστραλία, έφτασε τα 135 κιλά και, όπως η ίδια περιγράφει, δεν άντεχε πια να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Ντρεπόμουν, δεν μου άρεσε να βλέπω σε καθρέφτη, ένιωθα χάλια», λέει στη Daily Mail.

«Μετά τη γέννηση του μωρού χάθηκε ο έλεγχος. Είχα πάρει κιλά και με την εγκυμοσύνη και δεν με ένοιαζε πια. Δεν ένιωθα όμως καλά με τον εαυτό μου», εξηγεί. «Λαχάνιαζα με το παραμικρό, ήμουν συνέχεια κουρασμένη». Εξομολογείται πως εγκατέλειψε τον εαυτό της στο πρώτο διάστημα της μητρότητας, παραμελούσε τη φροντίδα της για να φροντίσει τον γιο της. Μέχρι που αποφάσισε πως αυτό έπρεπε να αλλάξει.

Αν δει κανείς φωτογραφίες της από τότε και από τώρα μάλλον δεν θα τη γνωρίσει αφού η 23χρονη κατάφερε να χάσει 60 ολόκληρα κιλά και να δει τη ζωή της να αλλάζει.

«Ήξερα πως έπρεπε κάτι να κάνω κι έτσι άρχισα να περπατάω και να τρώω πιο υγιεινά», λέει. Όλα άρχισαν με μια βόλτα δύο χιλιομέτρων με τον γιο της στο καροτσάκι. «Την πρώτη φορά δυσκολεύτηκα αλλά κάθε φορά έβγαινε και λίγο καλύτερα. Τότε αποφάσισα να πάω στο γυμναστήριο».

Τώρα η Burtina ασκείται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, αφήνοντας τον μικρό Layton στη φροντίδα της μητέρας της. Γυμνάζεται όμως και στο σπίτι της, ακολουθώντας τις συμβουλές μιας εφαρμογής άσκησης στο κινητό της.

«Δεν με ένοιαζε παλιά τι έτρωγα και τι έπινα. Δεν έπινα πολύ νερό, τώρα μόνο αυτό πίνω. Βασικά τρώω φρούτα και λαχανικά και κρέας», περιγράφει.

Έχοντας περάσει τη δική της δοκιμασία, η 23χρονη δίνει τη δική της συμβουλή στις νέες μητέρες που θέλουν να επανέλθουν στα κιλά τους: «Αρχίστε με οτιδήποτε, θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Ύστερα από μια πολύ πιεσμένη μέρα νιώθω πως το γυμναστήριο με βοηθάει. Είναι σαν θεραπεία», καταλήγει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ