Ηλεία: Εργολάβος κηδειών επιτέθηκε σε συγγενή νεκρού επειδή "δεν του έδωσαν τη δουλειά" - Του "κάρφωσε" το κεφάλι με συρραπτικό

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν εργολάβο κηδειών συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Ηλεία.

Ο εργολάβος κηδειών που κατάγεται από χωριό της περιοχής και έχει το γραφείο του στην Πάτρα, μετέβη στο καφενείο του χωριού του μαινόμενος καθώς είχε αποβιώσει γνωστό του πρόσωπο. Ο λόγος της οργής του ήταν πως οι οικείοι του προτίμησαν να αναθέσουν σε άλλο γραφείο τελετών την κηδεία.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου ήταν και αυτός συγγενής του θανόντος, ενώ είχαν προηγούμενες διαφορές με τον εργολάβο κηδειών, ο οποίος τον θεώρησε υπεύθυνο για την μη επιλογή του. Αποφασισμένος να τον τιμωρήσει, ο εργολάβος άρχισε να χτυπά τον καφετζή με μανία, ενώ επιτέθηκε με ένα συρραπτικό μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιείται για να καρφώνουν σε ξύλινους στύλους, προγράμματα κηδειών, "πυροβολώντας" τον στο κεφάλι.

Όταν μάλιστα ο βοηθός του προσπάθησε να παρέμβει (για να σταματήσει το αφεντικό του), άρχισε να χτυπά και τον υπάλληλό του, πριν πιεσθεί να σταματήσει και να φύγει καθώς είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Το θύμα του αιμόφυρτο, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία άρχισε αναζητήσεις του εργολάβου σε Πάτρα και Ηλεία, στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το www.patrastimes.gr , ο ιδιοκτήτης του καφενείου δεν είχε καμία ανάμιξη με το που ανατέθηκε η κηδεία!

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ