Κλίντον εναντίον Τραμπ: Είναι αυτός ο πρόεδρος που θέλουμε για τις κόρες μας; Δείτε το βίντεο

Με ένα σύντομο βίντεο που αγγίζει ευαίσθητες χορδές των γυναικών επιχειρεί η Χίλαρι Κλίντον να πλήξει τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ, καθώς κορυφώνεται η προεκλογική μάχη στις ΗΠΑ.

Στο βίντεο βλέπουμε πλάνα γυναικών, διαφόρων ηλικιών και εμφανίσεων, οι οποίες κοιτάζονται στον καθρέφτη, ενώ παράλληλα ακούγεται η φωνή του Ντόναλντ Τραμπ με φράσεις όπως «Θα κοιτούσα το χοντρό, άσχημο πρόσωπό της», «έτρωγε σαν γουρούνι», «έχει ωραίο σώμα; Όχι», «κάποια χωρίς μεγάλο στήθος δεν είναι τέλεια».

 

Πρόκειται για δημόσιες τοποθετήσεις του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, τις οποίες στο βίντεο ακολουθεί ένα απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξή του κατά την οποία ερωτάται αν αντιμετωπίζει τις γυναίκες με σεβασμό και απαντά χαμογελαστός: «Δεν μπορώ να το πω αυτό».

Το σποτ,που έχει τον τίτλο «Mirrors», καταλήγει με την ερώτηση: «Είναι αυτός ο πρόεδρος που θέλουμε για τις κόρες μας;».

 

Σε δηλώσεις της, εκπρόσωπος της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον τόνισε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει διανύσει την καμπάνια και την καριέρα του υποβιβάζοντας και προσβάλλοντας γυναίκες. Η πλειοψηφία των Αμερικανών γυναικών πιστεύουν ότι ο Τραμπ δεν τις σέβεται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ