Στo Ηρώδειο ένα μουσικό υπερθέαμα: «Mediterranea» με Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή

Μετά το μουσικό τους ταξίδι με την Κιβωτό, την καλοκαιρινή περιοδεία παρουσίασης της ομότιτλης, νέας δισκογραφικής τους δουλειάς, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής κλείνουν τη φετινή τους συνεργασία στο Ηρώδειο, με μία εντελώς διαφορετική συναυλία με τίτλο Mediterranea. 

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, οι δυο διεθνούς φήμης ερμηνευτές θα παρουσιάσουν τραγούδια από τη διεθνή τους πορεία σε έξι γλώσσες, με τη συνοδεία 15 εξαιρετικών μουσικών. 

O Μάριος Φραγκούλης, θα τολμήσει μια βουτιά στα βαθιά νερά ενός νέου ρεπερτορίου, διαφορετικού από αυτό που έχει συνηθίσει τους ακροατές του, εδώ και παραπάνω από δύο δεκαετίες. Ωστόσο δεν θα λείψουν τα τραγούδια που σφράγισαν την 28χρονη καριέρα του.

Ο Γιώργος Περρής θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τραγούδια από τον νέο διεθνή του δίσκο που θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό το 2017, αλλά και αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό του.

Εκλεκτοί καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι ο Jorge Calandrelli και η Tina Arena.

Βραβευμένος με έξι βραβεία Grammy, ο συνθέτης, ενορχηστρωτής και παραγωγός Jorge Calandrelli έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες στον κόσμο, ανάμεσά τους ο Tony Bennett, η Barbra Streisand, η La-dy Gaga αλλά και ο Placido Domingo, ενώ έχει προταθεί δυο φορές για Oscar. Με τον Μάριο Φραγκούλη συνεργάστηκε το 2015 στην ηχογράφηση του δίσκου Tales of Christmas  με την Philharmonia Orchestra στα Abbey Road Studios του Λονδίνου.

Η Tina Arena έχει ψηφιστεί ως η σπουδαιότερη τραγουδίστρια της Αυστραλίας με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια. Έχει τιμηθεί με αμέτρητα βραβεία σε όλο τον κόσμο (World Music, Brit και Αria Awards), ενώ τραγούδησε το επίσημο τραγούδι της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνει το 2000 καθώς και το τραγούδι των τίτλων της ταινίας Η Μάσκα του Ζορρό  με τον Marc Anthony. Ο Γιώργος Περρής συνεργάστηκε ως καλεσμένος της Tina Arena σε μία μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία το 2014.

Άλλη μία εκλεκτή καλεσμένη της βραδιάς είναι η σοπράνο Daniella Lugassy που κάνει την έκπληξη από τον χώρο της κλασικής μουσικής, ενώ την πλειάδα των guests συμπληρώνει ο πρωτοεμφανιζόμενος Aris Athan. 

Η παράσταση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από το αμερικάνικο κανάλι PBS, το οποίο έχει προβάλλει και στο παρελθόν συναυλίες των δυο ερμηνευτών.

Προπώληση εισιτηρίων : Ticket services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), www.ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 210- 7234567, και στα καταστήματα Forthnet. 
Ώρα έναρξης στις 21.00

Δείτε όλα όσα δήλωσαν οι Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής στην κάμερα του in.gr, λίγο πριν ξεκινήσουν το καλοκαιρινό ταξίδι τους με την Κιβωτό...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ