Της βγήκε ξινό το πάρτι! Μέλλουσα νύφη ''αμάρτησε'' στο μπάτσελορ με καλλονό, ο γαμπρός είδε το βίντεο & ματαίωσε το γάμο

Tι το ήθελε κι αυτή να ξεσαλώσει;

 Όπως αποδείχθηκε, η τελευταία ημέρα ελευθερίας της «νύφης», δεν ήταν και τόσο... τελευταία, καθώς θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη!

Πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας ήταν η Έμα Αλίσια Παζ Αγιάλα. Η «κυρία» ακολούθησε την κλασική «αμερικανιά», διοργανώνοντας το «πάρτι της τελευταίας ελεύθερης νύχτας». Μάλιστα, ταξίδεψε σε αρκετά μεγάλη απόσταση με τις φίλες της, προκειμένου να αποφύγουν τα... περίεργα βλέμματα. Όμως υπολόγισαν δίχως την... τεχνολογία. Η Έμα ήπιε λίγο παραπάνω και ο φακός την «έπιασε στα πράσα» να φιλιέται με έναν άγνωστο ημίγυμνο άνδρα, τον οποίο μόλις είχε γνωρίσει, ενώ και η ίδια δεν φορούσε και... πολλά ρούχα.

Όλα αυτά καταγράφονταν σε βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο. Τότε ξεκίνησε η... διάλυση ενός γάμου που δεν πρόλαβε να γίνει ποτέ. Ο γαμπρός, ονόματι Πάμπλο Τόρες Καντάνα και η οικογένειά του έγιναν από Μεξικάνοι... Τούρκοι και λίγα 24ωρα αργότερα, ανακοινώθηκε και επισήμως η διάλυση μίας... υπέροχης σχέσης.

Βέβαια, έγινε διάσημη και χιλιάδες «μνηστήρες» τη ζητούν, δίχως να τους ενδιαφέρει αν φιλήθηκε, ή ό,τι άλλο έκανε, με έναν άγνωστο σε ένα μπαρ στο Μεξικό...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ