Έφηβη έδεσε τη μητέρα της & την άφησε να πεθάνει από πείνα - Την είχε στείλει σε κέντρο αποτοξίνωσης ίντερνετ

Μια απίστευτη ιστορία βαναυσότητας διαδραματίστηκε στην Κίνα με «πρωταγωνίστρια» μια 16χρονη που φαίνεται ότι καταδίκασε την μητέρα της σε θάνατο επειδή την έστειλε σε κέντρο αποτοξίνωσης ίντερνετ. 

Όπως αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ, η έφηβη ισχυρίστηκε ότι στο κέντρο αυτό κακοποιήθηκε σωματικά –κάτι το οποίο δεν είναι πρωτάκουστο στη χώρα. 
Η 16χρονη έδεσε την μητέρα της σε καρέκλα για μια εβδομάδα μέχρι που η γυναίκα πέθανε από την πείνα. 

Τα κέντρα αποτοξίνωσης από το διαδίκτυο έχουν γίνει  δημοφιλή στην Κίνα, μια χώρα που εμφανίζει υψηλά ποσοστά εθισμού το ίντερνετ. Με νέα κέντρα να ξεπετάγονται ταχύτατα σε διάφορες περιοχές της χώρας, ο έλεγχός τους από τις αρμόδιες αρχές έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολος και το τελευταίο διάστημα έχουν δημοσιοποιηθεί αρκετές ιστορίες… τρόμου και κακοποίησης. 
Οι γονείς της 16χρονης ανησυχούσαν ιδιαίτερα για την κόρη τους, η οποία παράτησε το σχολείο. Μετά από προτροπή μιας θείας,  η κοπέλα εστάλη με το ζόρι στο κέντρο αυτό τον Φεβρουάριο και απέδρασε περίπου τέσσερις μήνες αργότερα. 

Στο διαδικτυακό της ημερολόγιο, η έφηβη αναφέρει ότι οι «θεραπευτές» την κακοποιούσαν σωματικά και λεκτικά ενώ την παρακολουθούσαν ακόμη και την ώρα που ήταν στην τουαλέτα. «Είμαι θυμωμένη» έγραψε η 16χρονη, και συμπλήρωσε: «Εκείνοι ήταν που με έστειλαν εκεί. Εκείνοι ήταν που με έβριζαν και με χτυπούσαν, εκείνοι έκαναν σαμποτάζ στη ζωή μου και το χαρακτήρα μου…». 

Η Thepaper.cn γράφει ότι η νεαρή έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο του βασανισμού της μητέρας της και τα έστειλε στη θεία της για να λάβει λύτρα. 
Όταν τα χρήματα έφτασαν στα χέρια της ήταν πλέον αργά, καθώς η κατάσταση της υγείας της μητέρας της είχε επιδεινωθεί δραματικά. Παρότι κάλεσε ασθενοφόρο, η γυναίκα δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε λίγη ώρα πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ