Ως έκτακτη η Μπέτυ Μπαζιάνα για δεύτερη χρονιά στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα θα συνεχίσει και για δεύτερη χρονιά να διδάσκει το μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών I και II» στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη.

Για να γίνει αυτό υπέβαλε εκ νέου  αίτηση στο πανεπιστήμιο με βάση την νέα προκήρυξη για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου και κρίθηκε ως κατάλληλη από την αρμόδια επιτροπή του τμήματος.

 

«Η αίτηση της κυρίας Μπαζιάνα καθώς και άλλων νέων επιστημόνων αξιολογήθηκαν θετικά από τα αρμόδια τμήματα του πανεπιστημίου μας, διαθέτει όλα τα απαραίτητα επιστημονικά προσόντα για την συγκεκριμένη θέση και την νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα είναι ενταγμένη στο επιστημονικό δυναμικό του πανεπιστημίου μας» όπως δήλωσε στο vetonews.gr ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Αντώνης Τουρλιδάκης.

Ανέφερε ακόμη ότι  από την εσωτερική αξιολόγηση των καθηγητών και του εκπαιδευτικού έργου που εφαρμόζει εσωτερικά στη λειτουργία του ο πανεπιστήμιο «η κ. Μπέτυ Μπαζιάνα έχει λάβει υψηλές επιδόσεις από τους φοιτητές της». Ετσι αναμένεται από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα που αρχίζει η νέα ακαδημαϊκή χρονιά να ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματά της στην Κοζάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ