Εξοργιστικό! 25χρονη μητέρα κλείδωσε το μόλις 2 ετών παιδί της στο αυτοκίνητο για να κάνει... clubbing

Τις συνέπειες του νόμου περί εγκατάλειψης και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία 25χρονη γυναίκα στην Ελβετία, η οποία κλείδωσε το μόλις δύο ετών παιδί της στο αυτοκίνητο για ώρες, προκειμένου να κάνει... clubbing με συναδέλφους της, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Προφανώς η «κυρία» από Σαφχάουζεν της Ελβετίας δεν διέθετε το χρόνο, τη διάθεση ή τα χρήματα για να προσλάβει μία νταντά, ή να μεταφέρει τον μόλις 2 ετών γιο της σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο. Ήταν τόσο μεγάλη η «πρεμούρα» της να βγει και να διασκεδάσει, που πήρε το παιδί μαζί της και το κλείδωσε μέσα στο αυτοκίνητο, παρκάροντας σε ένα σκοτεινό μονοπάτι έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με όλη της την άνεση.

Το παιδί είχε κολλήσει το κεφαλάκι του στο παράθυρο του συνοδηγού. Έκλαιγε και φώναζε με όλη του τη δύναμη, καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια τη μητέρα του, η οποία το είχε εγκαταλείψει ώρες νωρίτερα. Το σπαρακτικό κλάμα του παιδιού έγινε αντιληπτό από περαστικούς, οι οποίοι πλησίασαν το αυτοκίνητο και όταν διαπίστωσαν την κατάσταση, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Ένας άνδρας προσπάθησε να σπάσει το τζάμι, αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και αμέσως ειδοποίησαν το αρμόδιο τμήμα, προκειμένου να παραβιαστεί το όχημα και να ελευθερωθεί το παιδάκι.

Σχεδόν 20 λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε η 25χρονη γυναίκα, η οποία δήλωσε με αφέλεια ότι διασκέδαζε στο μπαρ με συναδέλφους της από τη δουλειά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ