Αυτή είναι όλη η αίτηση του πολύκροτου διαζυγίου Α. Τζόλι - Μπραντ Πιτ: Το αλκοόλ ή η Κοτιγιάρ η αιτία;

Η 15η Σεπτεμβρίου θα... μείνει στην ιστορία ως η ημέρα που χώρισε ένα από τα πιο διάσημα και «λαμπερά» ζευγάρια του πλανήτη, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ.

Αυτή την ημερομηνία χωρισμού έχει γράψει η ηθοποιός στην αίτηση διαζυγίου, την οποία κατέθεσε χθες, Δευτέρα. Σε αυτήν επικαλείται αγεφύρωτες διαφορές, ως τον λόγο το διαζυγίου και ζητά την κηδεμονία των έξι παιδιών του ζευγαριού. Είναι ο 15χρονος Μάντοξ, ο 12χρονος Παξ, η 11χρονη Ζαχάρα, η 10χρονη Σιλό και τα 8χρονα δίδυμα Βιβιεν και Νοξ.

Στην δεκασέλιδη αίτηση, την οποία δημοσίευσε η Daily Mail, η Τζολί δεν ζητά διατροφή.

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν την 41χρονη να πήρε την απόφαση να καταθέσει αίτηση διαζυγίου γιατί διαφωνούσε με τον Μπραντ Πιτ στα ζητήματα ανατροφής των παιδιών. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Τζολί βαρέθηκε την κατανάλωση κάνναβης και πιθανόν αλκοόλ από τον σύζυγό της.

Αλλα δημοσιεύματα όμως κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και πως η Τζολί ανακάλυψε μέσω ιδιωτικού ντετέκτιβ ότι ο Πιτ την απατά με τη συμπρωταγωνίστριά του στη νέα του ταινία, την Μαριόν Κοτιγιάρ.

 

Η αντροχωρίστρα Τζολί
Το 2005 κατηγορήθηκε ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον. Ο Πιτ και η Τζολί όπως είναι γνωστό γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr And Mrs Smith. Η Τζολί αρχικά το είχε αρνηθεί, τα γεγονότα όμως ήρθαν πολύ γρήγορα να την διαψεύσουν. Βέβαια αργότερα παραδέχτηκε ότι τον ερωτεύτηκε. 


«Το να κάνω σχέση με παντρεμένο όταν ο ίδιο μου ο πατέρας απάτησε την μάνα μου είναι κάτι που δεν συγχωρώ στον εαυτό μου», είχε πει εκείνη τη χρονιά και συνέχισε:  «Δεν μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Εξάλλου δεν θα ερωτευόμουν έναν παντρεμένο άνδρα».

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε το 2006 όταν ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 
Μετά από 7 χρόνια σχέσης και έξι παιδιά τον Απρίλιο του 2012 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και τον Αύγουστο του 2014 παντρεύτηκαν. 

Παρά τις φήμες ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Alexander» η Τζολί είχε συνάψει σύντομες ερωτικές σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της Colin Farrell και Jared Leto η ίδια συνέχισε να υπερασπίζεται τον εαυτό της λέγοντας ότι έχει κάνει σεξ μόνο με τέσσερις άνδρες και τους τρεις από αυτούς τους παντρεύτηκε. 

Παρολαυτά σε συνέντευξή της στη New York Post to 2004 είχε ομολογήσει: «Έχω πολλούς φίλους με οφέλη».

Η Αντζελίνα διαφωνούσε με τις μεθόδους του Μπραντ Πιτ στο μεγάλωμα των παιδιών, φέρεται να τον κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Allied Μαριόν Κοτιγιάν (μέχρι και ντετέκτιβ φέρεται να είχε προσλάβει), για «θέματα θυμού», για χρήση ουσιών (μαριχουάνα) και αλκοόλ. 
Σύμφωνα με το TMZ, ο Μπραντ Πιτ παρακαλούσε τις τελευταίες μέρες την Αντζελίνα Τζολί να χειριστούν το διαζύγιο σαν ενήλικες, ωστόσο την ίδια ώρα κυκλοφόρησαν φήμες πως ο σέξι Μπράντ είναι στην αγκαλιά της Μαριον Κοτιγιαρ.

Επισήμως, και οι δυο ζήτησαν να προστατευτεί η ιδιωτικότητά τους και κυρίως τα ίδια τα παιδιά. Αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό όταν μιλάμε για το πιο hot (απ’ όλες τις απόψεις) ζευγάρι του Χόλιγουντ;

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ