Άστραψε & βρόντηξε ο Μπράντ Πιτ για την Α. Τζολί: Μας έκανε στόχο - Άνοιξε τις πύλες της κολάσεως

Η είδηση "έσκασε" σαν... βόμβα: Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και χωρίζει από τον Μπραντ Πιτ. Ούτε ο κόσμος των Brandgelina δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Και φαίνεται απ’ όσα, σιγά, σιγά έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
 

Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα η Τζολί κάνει λόγο για αγεφύρωτες διαφορές και ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ζητώντας στον σύντροφό της επί 12 χρόνια να επιτραπεί μόνο η νομική επιμέλεια.

Οι φήμες δεν άργησαν: Η Αντζελίνα διαφωνούσε με τις μεθόδους του Μπραντ Πιτ στο μεγάλωμα των παιδιών, φέρεται να τον κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Allied Μαριόν Κοτιγιάν (μέχρι και ντετέκτιβ φέρεται να είχε προσλάβει), για «θέματα θυμού», για χρήση ουσιών (μαριχουάνα) και αλκοόλ. Επισήμως, και οι δυο ζήτησαν να προστατευτεί η ιδιωτικότητά τους και κυρίως τα ίδια τα παιδιά. Αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό όταν μιλάμε για το πιο hot (απ’ όλες τις απόψεις) ζευγάρι του Χόλιγουντ;

«Άνοιξε τις πύλες τις κολάσεως» φέρεται να είναι η αντίδραση του ίδιου του Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ κι άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Άνθρωποι που είναι κοντά στον Πιτ δηλώνουν πως ο διάσημος ηθοποιός είναι έξαλλος με την (πρώην πια) σύντροφό του, κατηγορώντας την πως θέτει τα παιδιά τους σε κίνδυνο όταν αφήνει να εννοηθεί πως ήταν κακός πατέρας, είχε ξεσπάσματα θυμού, έπινε και κάπνισε μαριχουάνα.

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να δηλώνει σε κοντινά του πρόσωπα πως με την κίνησή της να ζητήσει διαζύγιο, η Τζολί «επικήρυξε» όλη την οικογένεια, κάνοντάς τους πρώτο στόχο για τους παπαράτσι. Λες και δεν ήταν... «Άνοιξε τις πύλες της κολάσεως» είναι (σε ελεύθερη μετάφραση) η φράση που του αποδίδεται.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Μπραντ Πιτ παρακαλούσε τις τελευταίες μέρες την Αντζελίνα Τζολί να χειριστούν το διαζύγιο σαν ενήλικες. Ήθελε, λέει το περιβάλλον του, ένα χαμηλών τόνων διαζύγιο για το καλό των παιδιών. Αντίθετα, η Τζολί προκάλεσε... «σεισμό» με το να ζητήσει να έχει αποκλειστικά την επιμέλεια των παιδιών τους, αφήνοντας υπονοούμενα πως δεν είναι καλός πατέρας και τα θέτει σε κίνδυνο. «Ο Μπραντ είναι θυμωμένος με την Αντζελίνα και φοβάται για τα παιδιά» αναφέρουν οι ίδιες πηγές

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ