Διαζύγιο Τζολί-Πιτ: Πώς θα χωρίσουν την αμύθητη περιούσια που φτάνει τα 400 εκατ. $

Μπορεί η 41χρονη ηθοποιός να έβαλε τέλος στη δωδεκαετή σχέση με τον Μπραντ Πιτ «λόγω ασυμβίβαστων διαφορών» και να ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών τους ωστόσο το ζευγάρι έχει ακόμα πολλά να διευθετήσει πριν μπουν οριστικά οι υπογραφές που θα σημαίνουν και το τέλος της σχέσης τους.

Ο λόγος για την αμύθητη κοινή περιούσια του ζευγαριού που σύμφωνα με τη Daily Mail υπολογίζεται πως φτάνει τα 400 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει ακίνητα σε πολλά μέρη του κόσμου.

Βίλες, πολυτελή οικήματα και απέραντα αγροκτήματα αλλά και το Ίδρυμα Τζολί-Πιτ το οποίο ιδρύσαν από κοινού το 2006 είναι μερικά μόνο από τα περιουσιακά τους στοιχεία που θα χρειαστεί να χωρίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες συνδικαιούχος όλων των ακινήτων.

 

Η κύρια τους κατοικία του λαμπερού ζευγαριού βρίσκεται στο ανατολικό Χόλιγουντ, που συνορεύει με Los Feliz και αποτελείται από πολλά σπίτια τα οποία έχουν χτιστεί κατά τη διάρκεια των ετών που διαμένουν εκεί.

 

Ο ηθοποιός το αγόρασε το 1994 για 1,7εκατ. Δολάρια και εκεί στέγασε μέχρι να ερωτευτεί την Αντζελίνα Τζολί τον έρωτά του με την πρώην σύζυγό του την επίσης ηθοποιό Τζένιφερ Ανιστον.

Στη μακρά λίστα με τα ακίνητα του ζεύγους περιλαμβάνονται και το  Chateau Miraval στη Γαλλία, εκεί που παντρεύτηκε πριν από δυο χρόνια το ζεύγος, και σύμφωνα με πληροφορίες αξίζει 60 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει 35 δωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, τζακούζι, υδραγωγεία, αίθουσα μπιλιάρδου, δυο γυμναστήρια ένα δικό του και ένα δικό της καθώς και μεγάλη μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων.


Στην κατοχή τους βρίσκεται επίσης και ένα σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα, που βρίσκεται σε κτήμα 11 στρεμμάτων και αξίζει 5 εκατ. Δολάρια καθώς και ένα παράκτιο αγρόκτημα δίπλα στο State Park Gaviota αξίας 4 εκατ. Δολαρίων.

 

Διαβάστε επίσης: Μπρατζελίνα τέλος: Απάτησε την Angelina Jolie με την Marion Cotillard ο Brad Pitt;

 Χωρίζουν Αντζελίνα Τζολί και Μπράντ Πιτ! Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου η ηθοποιός

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ