Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ελένη Μενεγάκη: Το χρυσό της συμβόλαιο με τον Αlpha & η ρήτρα που την σώζει σε περίπτωση που κλείσει ο σταθμός

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε νομικές συμβουλές όταν έμαθε ό,τι ο Alpha δεν παίρνει μία από τις πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες, προκειμένου να είναι ενημερωμένη γύρω από το τι γίνεται με το συμβόλαιο της σε περίπτωση που πέσει μαύρο στο κανάλι. 

Η Ελένη και οι παρουσιαστές της πρώτης γραμμής του καναλιού σε συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του καναλιού κ. Κοντομηνά δήλωσαν πως συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το κανάλι και η παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της αυτή την περίοδο.

Τι προβλέπει όμως και τι όχι σε ένα ενδεχόμενο μαύρο στην τηλεοπτική της στέγη το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη; Μπορεί να το σπάσει; Μπορεί να διεκδικήσει τη ρήτρα αποχώρησης;

Η Ελένη είναι μία από τις τυχερές παρουσιάστριες κι αυτό γιατί αν θέλει να λήξει το συμβόλαιο της με τον Alpha λόγω των εξελίξεων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φτιάξε καφέ να στα πω» μπορεί να διεκδικήσει και αποζημίωση από το κανάλι κι αυτό γιατί η υπογραφή του συμβολαίου της έγινε μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με νομικούς το κανάλι όταν την προσέγγισε για να ανανεώσει γνώριζε το ενδεχόμενο να μην πάρει μία από τις 4 άδειες, οπότε η υπαιτιότητα είναι δική του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ