Ρεκόρ κρατήσεων πέτυχε το καλοκαίρι το Keepet - Το "airbnb" γιά σκύλους και η καινοτόμος πρόταση του

Ρεκόρ κρατήσεων σημείωσε το φετινό καλοκαίρι η νέα online υπηρεσία Keeppet, που ενώνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με φιλόζωους που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας στο σπίτι τους.

Το Keeppet έγινε η αγαπημένη εναλλακτική των ιδιοκτητών ζώων που θέλουν να πάνε διακοπές και δεν έχουν που να αφήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Μπαίνουν στο keepet.gr και με ένα κλικ βρίσκουν φιλόζωους keepers που φιλοξενούν τα κατοικίδια στο σπίτι τους και τα φροντίζουν σαν να ήταν δικά τους όσο λείπει ο ιδιοκτήτης τους.

 

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει ήδη προσφέρει περισσότερες από 3400 νύχτες σπιτικής φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα καθώς πάνω από 800 keepers σε όλη την Ελλάδα, έχουν φιλοξενήσει στο σπίτι τους σκύλους, γάτες, παπαγάλους, καναρίνια, κουνέλια και ινδικά χοιρίδια.

 

Ρεκόρ κρατήσεων το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι ήταν θερμό για τους keepers καθώς οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων επέλεξαν να αφήσουν τα ζωάκια τους στην αγκαλιά και τη σπιτική φροντίδα που προσφέρουν. Κατά τη διάρκεια του τριμήνου Ιουνίου – Αυγούστου και σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, αυξήθηκαν κατά 55% οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων που γράφτηκαν στην πλατφόρμα, οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 80% και οι νύχτες φιλοξενίας κατά 120%!

Τα αγαπημένα κατοικίδια που απολαμβάνουν την σπιτική φιλοξενία είναι κάθε είδους, μεγέθους και ράτσας: σκυλάκια μαλτέζ και yorkshire λίγων κιλών, μέχρι μεγαλόσωμα Presa Canario και Ποιμενικά, κεραμιδόγατες και αγκύρας, κουνελάκια, παπαγάλοι Κοκατίλ, κα.

 

Οι keepers σε ποσοστό 98% λαμβάνουν 5 στα 5 αστέρια στις αξιολογήσεις από τους ενθουσιασμένους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ενώ και οι ίδιοι αξιολογούν τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους, που μέχρι τώρα κρίνονται ιδιαίτερα υπεύθυνοι και τρυφεροί με τα ζωάκια τους.

Άνοιγμα στην Κύπρο

Η υπηρεσία Keeppet λειτουργεί πανελλαδικά και οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται στην Αθήνα ενώ ακολουθεί δυναμικά και η Θεσσαλονίκη, με τρίτη πόλη σε ζήτηση για φιλοξενίες το Ηράκλειο Κρήτης.

 

Έχοντας καταγράψει εννέα μήνες επιτυχημένης λειτουργίας σε όλη την Ελλάδα, το Keeppet ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και στην Κύπρο όπου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές Οκτώβρη!

 

Πώς δουλεύει το Keeppet

Το Keeppet γεννήθηκε ως ιδέα όταν οι ιδρυτές του ήρθαν ξανά και ξανά αντιμέτωποι με το πρόβλημα σε ποιον θα αφήσουν το σκύλο τους τις μέρες που θα πάνε διακοπές.

Έχοντας εξαντλήσει την υπομονή της μαμάς τους και των φίλων τους, δημιούργησαν την πλατφόρμα keepet.gr όπου αν έχεις κατοικίδιο κάνεις αναζήτηση με βάση τις ημερομηνίες θα λείψεις, την περιοχή που μένεις και το είδος του ζώου σου (σκύλος, γάτα, κλπ.) και εμφανίζονται τα προφίλ των διαθέσιμων φιλόζωων, keepers όπως ονομάζονται, που θα το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους όσες μέρες λείψεις.

 

Στο keepet.gr μπορείς να δει κανείς τα προφίλ, να διαβάσει τις πληροφορίες που δίνουν οι keepers για την εμπειρία τους με τα ζώα, να δει κριτικές από άλλους ιδιοκτήτες, και να επιλέξει τον ιδανικό keeper για το ζωάκι του. Κάνει κράτηση online, συναντά τον keeper και τη μέρα που θα φύγει αφήνει το κατοικίδιό του σε καλά χέρια!

 

Αντίστοιχα, ένας φιλόζωος μπορεί να γίνει keeper ώστε να προσφέρει υπηρεσίες σπιτικής φιλοξενίας σε υπέροχα κατοικίδια και να δημιουργεί ένα επιπλέον εισόδημα κάνοντας κάτι που αγαπά. Οι keepers ορίζουν μόνοι τους την αμοιβή τους και εκτός από το σπίτι και την προσωπική φροντίδα, προσφέρουν στα κατοικίδια βόλτες, πολλή αγάπη και πολλά χάδια!

 

Προνόμια και Ασφάλεια

Όλες οι κρατήσεις μέσω του Keeppet καλύπτονται από ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών, κτηνιατρική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρέτηση πελατών. Η ομάδα του Keeppet ελέγχει και επαληθεύει τα στοιχεία των keepers ενώ σε κάθε προφίλ μπορεί κανείς να δει στατιστικά και κριτικές.

Αγάπη για τα ζώα

Στην καρδιά του Keeppet βρίσκεται η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα καθώς η πλατφόρμα στηρίζει τη μη κερδοσκοπική φιλοζωική οργάνωση Dog’s Voice (www.dogsvoice.gr) και δίνει τόσο στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων όσο και στους keepers τη δυνατότητα να κάνουν δωρεές προς τη φιλοζωική, ως μέρος της διαδικασίας κράτησης.

 

Επιχειρηματικότητα

Ιδρυτές του Keeppet είναι τρεις νέοι έλληνες 40ρηδες με πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε marketing, χρηματοοικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων καθώς και στην ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής. Ως νεοφυής ελληνική επιχείρηση, το Keeppet στεγάζεται στο Orange Grove, την επιχειρηματική θερμοκοιτίδα της Ολλανδικής πρεσβείας, και διακρίθηκε στον επιχειρηματικό διαγωνισμό “The Squeeze” που διοργάνωσε η πρεσβεία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κερδίζοντας ένα από τα δύο βραβεία του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ