Καρέ-καρέ πως έπεσε κάτω ένας αξιωματικός στα πόδια της Κέιτ Μίντλετον & του Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους Γουίλιαμ και Κέιτ στο Έσσεξ ξεκίνησε με ένα ατυχές περιστατικό, καθώς ένα παλαίμαχος αξιωματούχος παραπάτησε και έπεσε κάτω με την πλάτη. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ έφθασαν σήμερα στην Ακαδημία του Stewards στο Έσσεξ για να συζητήσουν νέους θέματα σχετικά με την νέα σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μirror, το ζεύγος υποδέχθηκε ο 72χρονος Υπολοχαγός Τζόναθαν Ντάγλας, ο οποίος συνόδεψε και σύστησε τον Δούκα και την Δούκισσα στους υπεύθυνους της Ακαδημίας.

Ωστόσο ένα από αυτά τα κολονάκια στο πεζοδρόμιο ήταν αρκετό για να χάσει ο 72χρονος την ισορροπία του και να πέσει κάτω με την πλάτη.

Με τις εικόνες να δείχνουν πως η πτώση ήταν επικίνδυνη, ο Γουίλιαμ έτρεξε κατευθείαν να σηκώσει τον ηλικιωμένο άνδρα, με τον ίδιο να του ζητάει συγνώμη για το περιστατικό. Ο αξιωματικός σηκώθηκε χωρίς να έχει χτυπήσει και πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια στην όμορφη πριγκίπισσα που κοιτούσε αποσβολωμένη και για ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα το συμβάν.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την εμφάνισή της, φορώντας ένα μπλε αζούρ φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο, από το οποίο διακρίνονταν οι καλογυμνασμένες γάμπες της.

Αν και αξίας 1.728 λιρών ήταν αρκετά συντηρητικό, αν εξαιρέσει κανείς το μεγάλο σκίσιμο στο αριστερό πόδι της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ