25χρονος πατέρας σκότωσε την 1 έτους κορούλα του: Ζήλευα επειδή ξεπέρασε τον καρκίνο

Μια σοκαριστική ιστορία έρχεται στο φως με πρωταγωνιστή έναν πατέρα, τον 25χρονο Ryan Lawrence και το μόλις ενός έτους παιδί του.

Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της μικρής κόρης του επειδή ζήλευε καθώς δεν άντεχε την προσοχή που λάμβανε αυτή όταν νίκησε τον καρκίνο. Αφού το κακοποίησε μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, έκαψε το σώμα του μέσα σε έναν λάκκο και πέταξε ο,τι απέμεινε σε ένα ρυάκι.

Ο 25χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, έχοντας μεταμφιεστεί, τρεις μέρες μετά από το αποτρόπαιο έγκλημα σε μια περιοχή στη Νέα Υόρκη. O Lawrence παραδέχτηκε ότι ζήλευε την μόλις ενός έτους κόρη του για το ενδιαφέρον και την φροντίδα που δεχόταν από τους άλλους ανθρώπους όταν αγωνίστηκε και νίκησε τον καρκίνο των ματιών από τον οποίο έπασχε.

Σε δηλώσεις του ο εισαγγελέας ανέφερε για το συμβάν: «Χωρίς να υπεισέλθουμε σε πολλές λεπτομέρειες, οι δηλώσεις του υπαινίσσονται ένα αίσθημα ζήλιας για την προσοχή που έπαιρνε το παιδί σε αντίθεση με την προσοχή που έπαιρνε ο ίδιος εκείνη την περίοδο». Η μητέρα του παιδιού είχε καλέσει την αστυνομία όταν βρήκε ένα σημείωμα από το σύζυγό της στο οποίο έλεγε ότι είχε σκοπό να βλάψει το μωρό. Τελικά, δεν πρόλαβε όμως την τραγωδία και το φριχτό έγκλημα.

Τότε ο 25χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Για το ενός έτους κοριτσάκι όμως ήταν πολύ αργά. Ο αδίστακτος πατέρας θα καταδικαστεί τον επόμενο μήνα μετά την ομολογία του για φόνο πρώτου βαθμού και αντιμετωπίζει περίπου 25 χρόνια φυλάκιση.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ