Μανώλης Καψής: "Το Mega είναι ζωντανό - Θα ξαναβγάλουμε σύντομα δελτίο ειδήσεων"

O Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega, Μανώλης Καψής μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις του τηλεοπτικού σταθμού.

«Αν δείτε κάποιον εκεί έξω που σας λέει ότι το Mega έκλεισε, να του πείτε ότι το Mega δεν έκλεισε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καψής στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω μέσα από τη δική σας εκπομπή είναι ότι το Mega είναι ζωντανό, το Mega συνεχίζει να λειτουργεί, το Mega συνεχίζει να εκπέμπει, το Mega συνεχίζει να έχει έσοδα και είμαι βέβαιος ότι με καλή θέληση και με αίσθηση ευθύνης από όλους θα βρεθεί λύση και θα μπορέσουμε να ξαναβγούμε στον αέρα και με δελτίο ειδήσεων και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Για να χρησιμοποιήσω και τη φράση ενός γνωστού μου, αν δείτε κάποιον εκεί έξω που σας λέει ότι το Mega έκλεισε, να του πείτε ότι το Mega δεν έκλεισε. Το Mega συνεχίζει να εκπέμπει, συνεχίζει να έχει έσοδα, έχει έσοδα σημαντικά, τα οποία βρίσκονται δυστυχώς μπλοκαρισμένα στους λογαριασμούς μας στις τράπεζες. Επαναλαμβάνω ότι είμαι αισιόδοξος ότι με αίσθημα ευθύνης όλων θα μπορέσει να βρεθεί λύση και να ξαναβγούμε στον αέρα».

Και συνέχισε: «Είναι εντυπωσιακό ότι οι τηλεθεατές μας είναι φανατικοί του Mega. Το μήνυμα μου είναι προς τις τράπεζες κυρίως. Πολλά χρήματα μπαίνουν στην επιχείρηση. Έχουν μεγάλα κεφάλαια μας. Είναι ενήμερο το δάνειο, έχουν πληρωθεί πολλά. Μπορούμε να βρούμε λύση για τους εργαζόμενους που είναι 5 μήνες απλήρωτοι. Υπολειτουργούμε τώρα. Είναι ρευστά τα πράγματα, περιμένουμε το ΣτΕ για τις άδειες και το νόμο Παππά. Ας μην προδικάζουμε τίποτα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ