Της άρεσε να βλέπει τους βιασμούς της 10χρονης κόρης της – Το κορίτσι δολοφονήθηκε άγρια

«Έκλεισα ραντεβού με τουλάχιστον τρεις άντρες που ήθελαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά την κόρη μου… Τους άφηνα να την κακοποιούν επειδή μου άρεσε να βλέπω…».

Η απολογία της Μισέλ Μάρτιν  σοκάρε τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να κατανοήσουν το κίνητρο για τις αποτρόπαιες πράξεις της. Η 35χρονη μητέρα από το Νέο Μεξικό συνελήφθει έπειτα από την ανακάλυψη της άγριας δολοφονίας της 10χρονης κόρης της Βικτώριας.

Το κορίτσι γνώρισε τη φρίκη και τελικά τον θάνατο λόγω της διαστροφής της μητέρας της. «Δεν το έκανα για τα λεφτά, μου άρεσε να βλέπω» είπε στην αστυνομία η Μάρτιν, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Albuquerque Journal. 

​Η Μάρτενς δήλωσε στους ερευνητές ότι η κόρη της βιάστηκε από έναν συνάδελφό της καθώς και 2 ακόμα άνδρες που δύο, τους γνώρισε διαδικτυακά.
Η αστυνομία, όμως, δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζει εάν υπήρχαν και άλλοι άντρες που κακοποίησαν το κοριτσάκι νωρίτερα. 

Ο θάνατος της μικρής Βικτώριας έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του  Άλμπακερκι στις ΗΠΑ, με εκατοντάδες πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους με κεριά και φωτογραφίες της μικρής για να τιμήσουν τη μνήμη της και να απαιτήσουν από την πολιτεία να τιμωρήσει σκληρά όσους βασάνισαν και σκότωσαν το κοριτσάκι. 

Η Μάρτενς δήλωσε στους ερευνητές ότι ένας από τους άντρες που βίασε την κόρη της ήταν συνάδελφός της ενώ τους άλλους δύο, τους γνώρισε διαδικτυακά. Ο τελευταίος από αυτούς ήταν ο 31χρονος  Fabian Gonzales, ο οποίος, αφού βίασε την Βικτώρια, την στραγγάλισε μαζί με την ξαδέρφη του μπροστά στα απαθή μάτια της μητέρας της. Έπειτα διαμέλισαν το πτώμα της.

Η αστυνομία, όμως, δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζει εάν υπήρχαν και άλλοι άντρες που κακοποίησαν το κοριτσάκι νωρίτερα. 

Οι αρχές εντόπισαν το διαμελισμένο κορμάκι της Βικτώρια στο διαμέρισμα της μητέρας της πριν από περίπου ένα μήνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ