73χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μόλις πραγματοποιήθηκε η τελευταία του επιθυμία - Συνάντησε τους ήρωες του

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική Mirror δείχνουν τη στιγμή που ένας πιστός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 73χρονος Paddy Lawler συνάντησε τους ήρωές του 45 λεπτά πριν πεθάνει από καρκίνο.

Ο ηλικιωμένος από το Μάντσεστερ είχε πει στην οικογένειά του ότι θα ήθελε πολύ να συναντήσει μερικούς από τους αγαπημένους του παίκτες πριν φύγει από τη ζωή. Έτσι η εγγονή του, η 27χρονη Kayleigh έκανε μια μεγάλη έκκληση στο Facebook με την ελπίδα ότι κάποιος θα είναι σε θέση να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε πάνω από 1.000 φορές και την είδε ένας ξάδελφος ενός παίκτη της Μάντσεστερ. Τρεις μέρες αργότερα, μερικά από τα αστέρια της Γιουνάιτεντ ο Marcus Rashford, ο Jesse Lingard, ο Ashley Young και ο Timothy Fosu-Mensah πήγαν να τον επισκεφτούν. Λιγότερο από μία ώρα μετά την επίσκεψη των παικτών, ο Paddy έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

H Kayleigh απέτισε φόρο τιμής στους παίκτες και τους περιγράφει ως «απίστευτα ανιδιοτελείς». Η ίδια έγραψε στο Facebook: «Είναι κορυφαία παλικάρια και οι τέσσερις. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Σίγουρα ο παππούς μου ευχαριστήθηκε πάρα πολύ».

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε σαν τελευταία επιθυμία να συναντήσει τους παίκτες αλλά σύμφωνα με την εγγονή του δεν πίστευε ότι θα φύγει από τη ζωή τόσο σύντομα μετά τη συνάντηση. Η ιστορία του προκάλεσε συγκίνηση στα κοινωνικά δίκτυα και έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ