Ιταλός δισεκατομμυριούχος ανακαλύπτει μέσω Instagram πως η σύζυγος του όχι μόνο δεν έχει απαχθεί, αλλά ζει τον έρωτα της στην Ν. Υόρκη

Η ίδια ισχυρίζεται πως την κακομεταχειριζόταν 

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε με τα μάτια του ο  απατημένος σύζυγος όταν είδε την γυναίκα του να ποζάρει στο Instagram με άλλον άνδρα ενώ εκείνος νόμιζε πως την είχαν απαγάγει. 

Ο Gianluca Cervara είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία όταν νόμιζε ότι η σύντροφός του, Μις Ουκρανία, Anna Zaiachkivska, είχε πέσει θύμα απαγωγής. Αλλά σύντομα ανακάλυψε την αλήθεια και ότι ήταν ζωντανή, με τον χειρότερο τρόπο.

Την είδε στο Instagram να ποζάρει με έναν άλλον άνδρα σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων έχοντας κάνει hashtag τη λέξη «ελευθερία», λίγους μόνο μήνες μετά το γάμο της.

Ο πληγωμένος δισεκατομμυριούχος τώρα μηνύει την Zaiachkivska για το «σπάσιμο» του συμφώνου που είχαν μεταξύ τους, για κλοπή 5.000 λιρών και για το ότι λείπει ένα κινητό τηλέφωνο από το σπίτι του.
Ο ίδιος μάλιστα αποφάσισε να σχολιάσει σε μια φωτογραφία της στο Instagram: «Ο σύζυγός σας στο Μιλάνο και οι γονείς, σας ευχαριστούν που είστε στη Νέα Υόρκη μαζί με έναν άλλο άνδρα».

Η νεαρή κοπέλα ωστόσο υποστηρίζει ότι έφυγε γιατί ο πάμπλουτος σύζυγός της σήκωσε το χέρι του πάνω της και ήταν τόσο άρρωστος ώστε την ήθελε να ζει μέσα σε ένα χρυσό κλουβί.

Επιπλέον η 24χρονη έγινε έξαλλη όταν ο άνδρας της δεν της έδωσε την προσοχή που έπρεπε όταν είχε πονοκεφάλους για μία ολόκληρη εβδομάδα.
Όπως αναφέρει, επίσης, την πρώτη φορά που τσακώθηκαν πήγε στο σπίτι των γονιών της και όταν της το ζήτησε, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ