Θύμα απάτης έπεσε η 24χρονη κόρη του Φρανσουά Ολάντ Φλόρα - Πλήρωσε 2.400 ευρώ για ένα ανύπαρκτο διαμέρισμα

Θύμα ενός απατεώνα έπεσε η κόρη του Φρανσουά Ολάντ, Φλόρα.

Η 24χρονη κόρη του Προέδρου της Γαλλίας και της Σεγκολέν Ρουαγιάλ εξαπατήθηκε από ιδιοκτήτη διαμερίσματος στο Παρίσι, το οποίο πίστευε ότι είχε νοικιάσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, η Φλόρα Ολάντ αναζητούσε μέσω Internet ένα μικρό χώρο κοντά στο πανεπιστήμιο της, στο κέντρο του Παρισιού, καταλήγοντας να επιλέξει μια προσφορά για ένα επιπλωμένο διαμέρισμα 40 τ.μ., με ενοίκιο 1.200 ευρώ τον μήνα. 

Μάλιστα, ζήτησε από τη μητέρα της, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, να μπει εγγυήτρια και έστειλε τον φάκελο με τα στοιχεία της στον ιδιοκτήτη. Δεν φαντάστηκε, όταν εκείνος της ζήτησε να προκαταβάλει δύο ενοίκια, ήτοι 2.400 ευρώ, ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

Όταν πριν λίγες μέρες πήγε να μετακομίσει στο νέο της διαμέρισμα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, ο «ιδιοκτήτης» ήταν άφαντος. Η Φλόρα Ολάντ κατέθεσε μήνυση εναντίον αγνώστου και το δικαστήριο του Παρισιού ανέλαβε αμέσως την υπόθεση.

«Πρόκειται για κλασική απάτη, η οποία θερίζει τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες πόλεις και ειδικά στο Παρίσι», αναφέρει ανώτερος αξιωματούχος. «Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι απατεώνες δρουν από το εξωτερικό. Για να αποφύγει κανείς τέτοιου είδους απάτες, δεν πρέπει ποτέ να προκαταβάλει χρήματα πριν πάρει τα κλειδιά του σπιτιού», πρόσθεσε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ