H Apple καταργεί τη θύρα ακουστικών στο iPhone 7

Υπήρχε η πληροφορία και επαληθεύτηκε. H Apple καταργεί τη θύρα ακουστικών στο iPhone 7. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να συνδέσεις τα ακουστικά σου στο τηλέφωνο, αν δεν έχεις τον ειδικό αντάπτορα για την υποδοχή φόρτισης (που θα περιλαμβάνεται στο κουτί του iPhone 7).

 

Επίσης, θα μπορείς να συνδέσεις ασύρματα ακουστικά: τα AirPods της Apple που θα κοστίζουν 159$ και θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο ή άλλα ακουστικά που συνδέονται με Bluetooth.

Τι επιλογές έχεις: Να χρησιμοποιήσεις έναν αντάπτορα που συνδέει την υποδοχή φόρτισης με την υποδοχή ακουστικών (εκτός από την Apple και άλλες εταιρείες θα αρχίσουν να τους αναπτύσσουν). Και φυσικά να κουβαλάς μαζί σου αυτό το έξτρα μαραφέτι…

Να χρησιμοποιήσεις ασύρματα ακουστικά που λειτουργούν με Bluetooth. Τα υφιστάμενα στην αγορά λογικά θα είναι συμβατά. Βέβαια, είναι σίγουρο ότι θα χρειάζονται φόρτιση πολύ πιο συχνά.

 

Επίσης, το κλασικό πρόβλημα με τα Bluetooth ακουστικά -ότι δηλαδή είναι αρκετά πιο ακριβά- παραμένει και δεν συμφέρει όσους έχουν την τάση να χάνουν τα ακουστικά τους. Να χρησιμοποιήσεις ακουστικά που ήδη συνδέονται κατευθείαν στην υποδοχή φόρτισης.

 

Αρθρα σαν αυτό αναφέρουν τέτοιες επιλογές. Σύντομα, φυσικά, οι επιλογές θα πολλαπλασιαστούν από τις υπόλοιπες εταιρείες… Υπάρχει κάποιο καλό στην υπόθεση; Ναι, τώρα παρηγοριά στον άρρωστο αλλά… Υποτίθεται ότι εφόσον υπάρχουν λιγότερες τρύπες το κινητό θα είναι πιο αδιάβροχο.

 

Μαζί με άλλα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν το iPhone λανσάρεται ως ένα από τα πιο ανθεκτικά στο νερό κινητά. Επίσης, μπορεί η ποιότητα της σύνδεσης και άρα η εμπειρία να είναι καλύτερη -αν και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ακουστικά (και την τιμή τους).

 

Info: Το iPhone 7 είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη, διαθέτει υψηλής ανάλυσης κάμερα (12 megapixel) και η τιμή του αρχίζει από τα 649 δολάρια. Η «Plus» έκδοση, που αρχίζει από τα 769 δολάρια, διαθέτει 2 κάμερες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ