Ρωσίδες έμειναν μόνο με τα εσώρουχα και ζητιάνευαν χρήματα για να βρουν σύζυγο! Φώτο, βίντεο

Οι γυναίκες από την Ρωσία ζητιάνευαν χρήματα για να αγοράσουν ρούχα φορώντας μόνο  τα εσώρουχά τους …σε μια περίεργη προσπάθεια να βρουν οι ίδιες έναν σύζυγο. 

Το σχέδιο ήταν μέρος μιας διδασκαλίας γυναικών για το πώς να βρουν άντρα! Οι ημίγυμνες γυναίκες είχαν πληρώσει το αντίστοιχο 300 ευρώ για να λάβουν μέρος στο τριήμερο σεμινάριο.

 

"Νόμιζα ότι έψαχναν για Pokemon’, είπε ένας θεατής. Οι Ρωσίδες αυτές είχαν ένα ασυνήθιστο τρόπο για να βρουν μετρητά και να πάνε για ψώνια – γύμνωσαν το σώμα τους και ζητούσαν από τους οδηγούς το αντίστοιχο ποσό των δυο ευρώ περίπου, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Το περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ στην πόλη του Καζάν στην κεντρική Ρωσία, στην Δημοκρατίας του Ταταρστάν.


Οι εικόνες πάρθηκαν με ένα κινητό από έναν περαστικό και δείχνουν τις νεαρές γυναίκες να ζητάνε 100 RUB (2 ευρώ περίπου) από κάθε αυτοκινητιστή.

Μια από τις μισόγυμνες γυναίκες, δήλωσε στην κάμερα: ‘Έχετε 100 ρούβλια για ένα φανελάκι. Θέλουμε να πάμε στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Παρακαλώ βοηθήστε μας.’ Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι επτά νεαρές γυναίκες είχαν εμπλακεί στον κόλπο.

Οι μισόγυμνες νεαρές δεν βρήκαν δυσκολία στο να σταματούν τους οδηγούς και να τους παίρνουν λίγα χρήματα. Η δραστηριότητα ήταν στα πλαίσια αναζήτησης συζύγου. Το κίνητρο πίσω από την πράξη ήταν ακόμη πιο περίεργο, όταν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι οι νέες γυναίκες έπαιρναν μέρος σε ένα είδους εργαστηρίου με στόχο τη διδασκαλία τους πώς πρέπει να συμπεριφέρονται έτσι ώστε να παντρευτούν.

 

Οι γυναίκες είχαν προφανώς πληρώσει 25.000 RUB (300 ευρώ περίπου) για να λάβουν μέρος στην τριήμερη εκδήλωση. Ο χρήστης ‘123’ πρόσθεσε: ‘Είναι όλες άμυαλες χαζές.’

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ