Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Story: 70χρονος λήστεψε τράπεζα για να μπει φυλακή και να γλιτώσει από τη μουρμούρα της συζύγου του

Στην ιστορία των ληστειών σε τράπεζες έχουν καταγραφεί διάφορα ευτράπελα περιστατικά. Μία και μόνο σταθερά υπάρχει. 

Το κίνητρο. Ήτοι, η κλοπή των χρημάτων. Ένας 70χρονος στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, όμως, κατάφερε να γκρεμίσει και αυτό το... κάστρο, καθώς οργάνωσε ληστεία σε τράπεζα για να τον συλλάβουν και να μπει στη φυλακή, γλιτώνοντας από τη... μουρμούρα της συζύγου του!

Δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για ένα πραγματικό γεγονός. Ο 70χρονος Λόρενς Τζον Ριπλ, έγραψε ένα σημείωμα, το οποίο έδωσε στον ταμία της τράπεζας. Στο σημείωμα έγραφε ότι αν δεν του έδινε όλα τα λεφτά που είχε στο ταμείο, θα τον πυροβολούσε. Ο ταμίας φοβήθηκε και του έδωσε όλα τα χρήματα.

 

Τότε, ο κ. Ριπλ πήγε και κάθισε δίπλα στον φρουρό της τράπεζας και του έδωσε το σάκο με τα χρήματα. Εκείνος έδωσε τα χρήματα πίσω στον ταμία και κάλεσε την αστυνομία, η οποία κατέφτασε αμέσως και προχώρησε στη σύλληψη του ηλικιωμένου άνδρα.

Κατά την ανάκριση, οι αστυνομικοί άκουσαν έκπληκτοι τον Λόρενς Τζον Ριπλ, να τους ομολογεί το αδίκημά του και να τους λέει ότι «προτιμώ να με κλείσετε στη φυλακή, παρά να ζω με τη γυναίκα μου. Στη φυλακή η ζωή θα είναι καλύτερη...», αναφέρει στην The Sun.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ