"Smoking kills": Η Μάλια Ομπάμα τρολάρει και απαντά για το τσιγάρο με ένα μπλουζάκι

Πριν από περίπου έναν μήνα, η 18χρονη κόρη του Ομπάμα πρωταγωνίστησε σε χιλιάδες δημοσιεύματα και ακόμη περισσότερα σχόλια στα social media καθώς κυκλοφόρησε βίντεο που την έδειχνε να διασκεδάζει στο φεστιβάλ μουσικής Lollapalooza στο Σικάγο και να καπνίζει - σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό Radar Online- μαριχουάνα.   

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά πυροδοτώντας με την σειρά τους κι έναν κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ συντηρητικών και όσων υποστηρίζουν πως η 18χρονη δεν έκανε κάτι αφύσικο και ότι δεν πρέπει να στοχοποιείται.

Αρκετοί έσπευσαν μάλιστα τότε να υπενθυμίσουν τις παλιότερες δηλώσεις του ίδιου του Ομπάμα ο οποίος έχει παραδεχτεί πως έχει δοκιμάσει απαγορευμένες ουσίες στα φοιτητικά του χρόνια. 

 

Ωστόσο την καλύτερη απάντηση έδωσε τελικά η ίδια η Μάλια Ομπάμα, χωρίς καν να αρθρώσει ούτε μισή λέξη και τρολάροντας δυναμικά και διακριτικά όλα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο, λίγες εβδομάδες μετά το "σκάνδαλο" με την μαριχουάνα, εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Made in America φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε επάνω "Smoking Kills" (σ.σ. το κάπνισμα σκοτώνει).   Το συνολάκι δε, συμπληρωνόταν κι από ένα καπέλο του μπέηζμπολ από το Harvard, υπονοούμενο για τις μελλοντικές σπουδές της.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ