Δολοφόνησε 15χρονη με 150 μαχαιριές στο κεφάλι και τον λαιμό: Του είχε ζητήσει δουλειά... Φώτο, βίντεο

Ο ιδιοκτήτης ενός ντελικατέσεν παραδέχτηκε στην αστυνομία πως είναι ο άνδρας πίσω από το φρικτό έγκλημα με θύμα μια 15χρονή μαθήτρια από τη Σκωτία.

Η εξαφάνιση της Paige Doherty είχε δηλωθεί στις Αρχές από τον Μάρτιο, όταν η μητέρα της είχε αναφέρει ότι η κόρη της δεν είχε φτάσει ποτέ στο κομμωτήριο, που εργαζόταν τα σαββατοκύριακα.

Μετά από μήνες έρευνας, οι Αρχές ανακάλυψαν ότι η 15χρονη είχε σταματήσει στη διαδρομή της στο ντελικατέσεν του θύτη για να αγοράσει ένα σάντουιτς πριν πάει στη δουλεία της. Λίγα λεπτά αργότερα ο 32χρονος της επιτέθηκε και την δολοφόνησε.

Το άψυχο σώμα της μαθήτριας είχε εντοπιστεί 2 μέρες μετά τη δολοφονία της μέσα σε θάμνους και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση έφερε περισσότερα από 150 τραύματα σ΄όλο της το σώμα, εκ των οποίων τα 45 ήταν μόνο στο κεφάλι και τον λαιμό, αναφέρει η Daily Mail.

Στα ίχνη του δολοφόνου έφτασαν οι Αρχές μετά από μαρτυρίες, που υποστήριζαν ότι είχαν δει τη κοπέλα να μπαίνει στο κατάστημα. Έτσι, σύντομα ανακάλυψαν ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έδειχνε την κοπέλα να το επισκέπτεται στις 8:15 το πρωί, ωστόσο δεν βγήκε ποτέ, με τους εγκληματολόγους να εκτιμούν ότι έχασε τη ζωή της 10 λεπτά αργότερα.

 

Λίγο αργότερα, ο δράστης κατεγράφη από τις κάμερες να βγαίνει από το κατάστημα και να περιστρέφει με σακούλες απορριμάτων, έναν κάδο και προϊόντα καθαρισμού.

Στη συνέχεια του βίντεο διακρίνεται καθαρά ο 32χρονος να βγάζει τον κάδο απορριμάτων, όπου είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της μαθήτριας,  από το κατάστημα.

Ο ίδιος παραδέχτηκε στην κατάθεσή του ότι άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στην κοπέλα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησής τους, όπου του ζήτησε δουλειά στο κατάστημα.

Η κηδεία της Paige Doherty πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, με δεκάδες φίλους και γνωστούς να δίνουν το παρών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ