Βίντεο: Κινέζος καθηγητής έσπασε στο ξύλο τους μαθητές του επειδή πήγαν αργοπορημένοι

Στο βίντεο που ακολουθεί ο ζήλος ενός καθηγητή να συνετίσει τους μαθητές του οι οποίοι καθυστέρησαν στο μάθημά τους, σοκάρει.

 

Το περιστατικό, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε, συνέβη στη σχολή ναυτικής εκπαίδευσης Rizhao, που βρίσκεται στην ανατολική επαρχία της Κίνας και συγκεκριμένα στην επαρχία Shandong.

 

Οι μαθητές, ολόκληροι άντρες, δέχθηκαν σχεδόν αδιαμαρτύρητα τον ξυλοδαρμό τους από τον καθηγητή τους ο οποίος εξοργίστηκε επειδή άργησαν στο μάθημα για την στρατιωτική εκπαίδευσή τους, ένα υποχρεωτικό μάθημα τόσο για τους μαθητές του λυκείου όσου και τους πρωτοετής του κολεγίου.

 

Ο καθηγητής τους βρίζει και το χαστούκι πέφτει βροχή. Ένας από τους μαθητές του λέει «αρκετά» αλλά δεν τίποτα δεν σταματά τον εξοργισμένο καθηγητή που συνεχίζει να ξεσπά στα πρόσωπα τεσσάρων άλλων φοιτητών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, στις 3 Σεπτεμβρίου, η διεύθυνση του κολεγίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωνε ότι ο καθηγητές τιμώρησε τους μαθητές επειδή άργησαν στο μάθημά τους. Όμως έχασε την ψυχραιμία του και απέτυχε να τους διδάξει και να τους συνετίσει με υπομονή και ως εκ τούτου απολύθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ