Με 6 μήνες φυλάκιση κινδυνεύει "το πιο μισητό μοντέλο" στις ΗΠΑ - Δημοσίευσε φωτογραφία γυμνής ηλικιωμένης για να "σπάσει πλάκα"!

Με εξάμηνη ποινή φυλάκισης βρίσκεται αντιμέτωπη η Dani Mathers, η Αμερικανίδα Playmate of the Year για το 2015.

Αιτία δεν είναι άλλη από μια ανάρτησή της στο Snapchat, πριν από 2 μήνες, η οποία την μετέτρεψε μέσα σε λίγες ώρες στο  " πιο μισητό μοντέλο στις Ηνωμένες Πολιτείες".

Η νεαρή κοπέλα είχε την... "έμπνευσή" να ανεβάσει στο κοινωνικό δίκτυο τη φωτογραφία μίας γυμνής, άγνωστης ηλικιωμένης γυναίκας που έκανε ντους στο γυμναστήριό της, προκειμένου να την κοροϊδέψει για τις ατέλειες του σώματός της.

Η 29χρονη Playmate ανέβασε τη φωτογραφία με την προκλητική λεζάντα: «Αφού αναγκάστηκα να δω αυτό το θέαμα, τότε θα αναγκαστείς κι εσύ».  Στη φωτογραφία,φαινόταν η ίδια να ποζάρει καλύπτοντας το στόμα της με το χέρι της, ενώ στο φόντο διακρινόταν μία γυναίκα να κάνει αμέριμνη ντους.

Η φωτογραφία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η καριέρα της Dani Mathers πήρε την κάτω βόλτα και παρά τις επανειλημμένες της προσπάθειες να ζητήσει συγγνώμη μέσω των social media, ελάχιστοι πείστηκαν για τη μεταμέλειά της.

Όπως μετέδωσε σήμερα ο ιστότοπος TMZ, δύο μήνες μετά το περιστατικό, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες κατάφερε να εντοπίσει τη γυναίκα που ήταν το θύμα αυτού του σκληρού αστείου ( η οποία είναι άνω των εβδομήντα) και θα της προτείνει να υποβάλει μήνυση για διανομή εικόνων προσωπικού χαρακτήρα, αδίκημα το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης έως και έξι μηνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ