Άρχισαν οι ενστάσεις: Ακύρωση του διαγωνισμού για τις άδειες ζητάει ο Alpha

Ένσταση στην επιτροπή διενέργειας για την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και αποκλεισμού της εταιρίας του Ιβάν Σαββίδη από επιλαχούσα κατέθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος  Πάνος Λαζαράτος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κύριος Σαββίδης έκανε μηδενική προσφορά και για αυτό στάλθηκε εξώδικο και κατατέθηκε και ένσταση στην Επιτροπή του διαγωνισμού να προχωρήσει σε ακύρωση.  

 

Οπως αναφέρει «ο ίδιος ο  Ιβάν Σαββίδης είπε  τουλάχιστον 7 φορές ότι ο ίδιος δεν είχε άλλο σκοπό παρά να ανεβάσει την τιμή έναντι των άλλων συμμετεχόντων.»

 

«Αν υπήρχε θέμα σύμπραξης τότε το πρόβλημα είναι ακόμη πιο σοβαρό» είπε ο κ. Λαζαράτος ενώ σημείωσε ότι «το άρθρο ένα λέει ότι η διαδικασία πρέπει να διασφαλίσει τον ανόθευτο ανταγωνισμό και αυτό παραβιάζεται με την διαδικασία λοταρία και χαρακτήρισε την αιτιολογία του άρθρου 4 έωλη.»

 

«Οδηγούμαστε  και σε προβλήματα νοθείας του διαγωνισμού και στο μέλλον» πρόσθεσε ενώ αναφερόμενος στο θέμα του πόθεν έσχες υπογράμμισε ότι ο έλεγχος  γίνεται μετά τον διαγωνισμό και δεν αποτελεί λόγο ακύρωσή του αλλά είναι σοβαρό ζήτημα. Τέλος, είπε ότι θα ήταν καλύτερα το Συμβούλιο της Επικρατείας να αποφασίσει πριν το διαγωνισμό και όχι μετά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ