Κώστας Βουτσάς: "Χάρισα στην Αλίκη τον εαυτό μου και το σπέρμα μου - Με την δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής ήρθε ο Φοίβος"

Τα σχόλια για την απόφασή τους να αποκτήσουν παιδί ήταν ποικίλα, καθώς ο ηθοποιός διανύει το 85ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο, το ζευγάρι τονίζει πως πήρε την απόφαση πολύ συνειδητά.

«H Αλίκη ήθελε εδώ και χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί. Με τον πρώτο της σύζυγο υπήρχε ένα θέμα και δεν τα κατάφερε. Οταν γίναμε ζευγάρι, αισθανόμουν πως το είχε ανάγκη, αποφάσισα να της κάνω ένα δώρο και της είπα ''σου χαρίζω τον εαυτό μου και το σπέρμα μου''.

 

Εβλεπα πως μαζί της περνάω πολύ καλά και δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να προχωρήσω. Μετά τον ερχομό του Φοίβου, είμαι πιο ευτυχισμένος βλέποντας την εικόνα της Αλίκης αγκαλιά με το μωρό», δηλώνει ο Κώστας Βουτσάς στο περιοδικό People.

 

Στη δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Αλίκη Κατσαβού έμεινε έγκυος, με την εγκυμοσύνη να κυλά ομαλά.

 

«Ημουν πολύ τυχερή. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Τις τελευταίες μέρες το μόνο για το οποίο αδημονούσα ήταν να έρθει στη ζωή ο Φοίβος'' λέει, με τον Βουτσά να τη διακόπτει. «Μόλις ήρθε στη ζωή ο Φοίβος, εγώ έγινα υπηρέτης της. ''Κλείσε την τηλεόραση'', ''φέρε μου αυτό'', ''βάλε γάλα στο μπιμπερό''.

 

Εκτός από τη Θεατρομάθεια, είμαι υπάλληλός της και στο σπίτι», λέει ο ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ