Βίντεο: Η Αντζελίνα Τζολί σταματάει την κουρσάρα της& αγοράζει έναν αρκούδο από δύο μικρά παιδιά - δεν είχαν ιδέα....

Η ιδέα ενός πατέρα να δώσει στους γιούς του ένα μάθημα σχετικά με την επιχειρηματικότητα είχε μια εντελώς απρόσμενη κατάληξη, χάρη στην... Αντζελίνα Τζολί.

O Tim Alexander έπεισε τους  δίδυμους γιους του, Allen και Brandon, να προσπαθήσουν να πουλήσουν έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο σε κάποιον περαστικό. Αυτό που κανείς τους δεν φανταζόταν είναι πως ο αγοραστής που θα έβρισκαν θα ήταν η Angelina Jolie!  

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο 8χρονοι έβγαλαν στον δρόμο έξω από το σπίτι τους έναν πελώριο αρκούδο με όνομα Big Bear προκειμένου να τον πουλήσουν σε κάποιον περαστικό για 50 δολάρια.

Κανείς δεν έδειξε να ενδιαφέρετ μέχρι που μια λευκή Κάντιλακ σταμάτησε μπροστά τους. Από μέσα κατέβηκαν η Angelina Jolie με την κόρη της Shiloh.

Ο πατέρας τους βιντεοσκοπούσε τους γιους του όταν εμφανίστηκε η γνωστή ηθοποιός. Στο βίντεο που δημοσιοποίησε το TMZ, η Jolie φαίνεται να βοηθά τα αγόρια να φορτώσουν μέσα στο αυτοκίνητο τον τεράστιο αρκούδο, με τους περαστικούς να παρακολοθούν σαστισμένοι τα όσα συνέβαιναν.    

Η Angelina πλήρωσε τα δύο παιδιά, δίνοντάς τους τα διπλάσια χρήματα από αυτά που ζητούσαν. "Είστε τόσο καλοί στη δουλειά σας" ακούγεται να τους λέει. "Είσαι πολύ καλός στη δουλειά σου, γλυκέ μου. Παιδιά είστε τόσο τέλειοι. Χάρηκα που σας γνώρισα" τους είπε Jolie, πριν δώσει το χέρι της σε διάφορους γονείς που είχαν μαζευτεί εκεί, συστήνοντας τον εαυτό της απλώς ως "Angie".    

Το πιο αστείο στην υπόθεση είναι πως τα δύο παιδιά δεν είχαν ιδέα ποια είναι η Angelina Jolie, με τον πατέρα τους να τους εξηγεί αργότερα για να καταλάβουν πως έκανε μία από τις φωνές στην ταινία Kung Fu Panda.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ