Εξαφανίστηκε 13χρονη από τον Άγιο Κωνσταντίνο - Έφυγε με άγνωστο ενήλικα

Αναγγελία εξαφάνισης ανηλίκου δημοσιοποιήθηκε από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για μία 13χρονη Βρετανίδα που εξαφανίστηκε την Τρίτη από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.
 

Η αναγγελία του “Χαμόγελου του Παιδιού” αναφέρει ότι “στις 30/8/2016, στις 2:00 π.μ, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, η Σοφία Τ. 13 ετών. Η Σοφία έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κοντές πυτζάμες με λουλούδια. Η Σοφία είναι αγγλικής καταγωγής και μιλάει αγγλικά και λίγα ελληνικά.

Η ανήλικη βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι μαζί με ενήλικα άνδρα χωρίς την σύμφωνη γνώμη των γονέων της. Η οικογένεια της ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους”.

Η δήλωση εξαφάνισής της έγινε την περασμένη Τρίτη το βράδυ από τον πατέρα της, ενώ το κορίτσι εξαφανίστηκε τις μεσημεριανές ώρες. Σύμφωνα με τον πατέρα της, η Σοφία γνώρισε στην περιοχή έναν νεαρό ενήλικα Αλβανό με τον οποίο το έσκασε μαζί του. Η αστυνομία εντόπισε τον αδερφό του νεαρού Αλβανού, ο οποίος κατέθεσε πως το μόνο που γνωρίζει από επικοινωνία που είχε μαζί του, είναι πως είναι μαζί στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρει που και του είπε, πως θα την επιστρέψει στο σπίτι της μετά από μερικές ημέρες.

Να σημειωθεί, ότι η 13χρονη μπορεί, όπως όλα δείχνουν να έφυγε από το σπίτι της με την θέλησή της όμως δεν παύει να είναι ανήλικη και η νομοθεσία να είναι πολύ αυστηρή με την εμπλοκή ενηλίκων. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται πλέον για εκούσια απαγωγή και ενδεχομένως αρπαγή, του 13χρονου κοριτσιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ