Οι Ερωτικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια από τους εξπέρ

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2016 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνει το φθινόπωρο και μάλιστα μπαίνει… hardrock. Δύο εκλείψεις, (έτσι, για να μη βαριόμαστε, και να έχει σασπένς η ζωή μας), μια την 1η κιόλας του μηνός στο ζώδιο της Παρθένου (κουράγιο αδέλφια!) και μια στις 16 του μηνός στο ζώδιο των Ιχθύων (ηρωικά μου Ψαράκια!).
Το ξέρω ότι αναπουπουλιάσατε και μόνο με την ιδέα δυο εκλείψεων, αλλά περιμένετε να ακούσετε και το καλύτερο: ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 22 του μηνός και χαρίζει πολλαπλές στιγμές ασυνεννοησίας, παρεξηγήσεων και χαμένων ευκαιριών. 
Και ξηγιέμαι όμορφα: Αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι στον εργασιακό σας τομέα (να θυμάστε, σας προειδοποίησα), ετοιμαστείτε να νιώσετε κάτι στο συναισθηματικό σας κόσμο, να κουνιέται με ισχυρές δονήσεις και να σας κάνει να αναρωτιέστε που έχει πάει ο καλός φουριόζος και τσαμπουκαλής εαυτός σας. Μια συγκίνηση, μια φόρτιση συναισθηματική, θα τη ζήσετε κι ίσως διαμέσου του/ης συντρόφου σας. Σας μπέρδεψα, ε; Εννοώ ότι αν δεν σας χτυπήσει την πόρτα γεγονός που να σας κάνει να λιώσετε, τότε θα αισθανθείτε όλη αυτή την φουρτούνα συναισθημάτων, μέσω του/ης συντρόφου σας, που μάλλον θα βρεθεί σε κατάσταση δύσκολη ή μπλεγμένη. Προσθέστε και τον επικοινωνιακό κάματο που θα καταβάλλετε για να κάνετε αυτονόητες συνεννοήσεις και το γλυκό ήρθε κι έδεσε!
Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι η Αφροδίτη στο Ζυγό και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο (από τα τέλη του μήνα και μετά) σας δίνουν ενέργεια θετική και βοήθεια εκεί που δεν το περιμένετε, για να μπορέσετε με τρόπο… κομψό και χωρίς να ανοίξετε ρουθούνια (τρίτων!), να προσπεράσετε όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας. Και μιλώντας για εμπόδια, αναφέρομαι στη σχέση σας ή το γάμο σας, βεβαίως-βεβαίως!
Όσοι είστε ελεύθεροι (ακόμα), επίσης, θα χαμογελάστε πλατιά, αφού θα έχετε κάθε λόγο να εκμεταλλευτείτε το γενικότερο χάος που θα επικρατεί, για να λάμψετε, ως ο από μηχανής Θεός. Να δείξετε όμως κι εσείς προσοχή στον εργασιακό σας τομέα και φροντίστε να κρατήσετε όσο μπορείτε τις όποιες ιδέες για τον εαυτό σας… Ο νοών νοείτω…
Στα τέλη του μήνα, αμφότεροι (ελεύθεροι και δεσμευμένοι), απολαύστε το σεξ και μην δώσετε βάση σε προκλήσεις που μπορεί να συναντήσετε στον εργασιακό τομέα και που τείνουν να σας σπάσουν τα νεύρα. Τσου και μακριά, γιατί αυτά χαλάνε τη λίμπιντο και φυσικά, αν η λίμπιντο χαλάσει, εγώ σας το λέω, ο Άρης στον Αιγόκερω θα είναι που θα σας κοντράρει άσχημα. Γι’ αυτό λοιπόν, να αρπάξετε όλες και όσες ευκαιρίες περάσουν μπροστά από τη μύτη σας, μέχρι και τις 27 του μηνός, που ο Άρης θα σας κάνει τα χατίρια και θα σας δίνει τις ευλογίες του. Να έχετε στο νου σας ότι, όσοι είστε σε σχέση κάποιου είδους, ο/η σύντροφος σας θα χρειαστεί το λιγότερο την προσοχή σας και το περισσότερο την βοήθειά σας.
Μήνας εκλείψεων, μήνας αλλαγών ο Σεπτέμβριος. Καμία έκλειψη δεν είναι εύκολη, αλλά, αν αποφύγεις την σφαίρα, τότε ακόμα είσαι όρθιος και συνεχίζεις να πολεμάς. Θα το περάσουμε κι αυτό, θα επιζήσουμε και θα βγούμε και νικητές, έτσι; 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος, εκτός από φθινόπωρο, φέτος θα σερβίρει και δυο εκλείψεις (μια Ηλίου στον Παρθένο την 1η του μηνός και μια Σελήνης στις 16 του μηνός στους Ιχθύες). Δε σας ρωτάω, αν θέλετε ζαχαρίτσα για να πάνε τα φαρμάκια κάτω, θα σας σερβίρω Ερμή ανάδρομο, με τις ευχές του καταστήματος (βλέπε, Σύμπαν)! 

Μακάρι να σας έλεγα ότι δε θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα κι ότι η μπόρα θα χτυπήσει σε άλλη γειτονιά, αλλά όταν δυο εκλείψεις μας κοιτάζουν κι ένας Ερμής προσφέρει απλόχερα σαρδάμ και γενικό χάος, όλοι ανασκουμπωνόμαστε και κοιτάζουμε πώς να τη βγάλουμε καθαρή.
‘Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι, αλλά έχετε αντικείμενο πόθου, μπορεί να χρειαστεί να το αποχαιρετήσετε. Το ξέρω ότι δεν το διατύπωσα και πολύ κομψά, αλλά εν ολίγοις, ίσως σας ρίξει άκυρο ή για κάποιο λόγο, φύγει από το πεδίο…βολής σας. Έχω όμως μια αντιπρόταση: με τη δεύτερη έκλειψη (εκείνη της Σελήνης), δοκιμάστε να ξεκαθαρίσετε όλες σας τις γνωριμίες (εκείνες φυσικά που έχουν κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον), γιατί από αυτό το ξεκαθάρισμα, μπορεί και να επωφεληθείτε! Ίσως χρειαστεί να επενδύσετε παραπάνω χρόνο και συναίσθημα από όσο αρχικά υπολογίζετε, αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό τίμημα, και μεταξύ μας, αν αξίζει τον κόπο, γιατί όχι; Δεν χρειάζεται φυσικά να σας προειδοποιήσω για τις αλλαγές στο επικοινωνιακό σας κομμάτι, έτσι; Με τον ανάδρομο Ερμή στην δυνατή θέση της Παρθένου, αν δεν προσέξετε, μετρήσετε, ζυγίσετε τα λόγια σας, μαύρα φίδια θα σας δαγκώσουν. Προσοχή στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε κι όχι μεγάλα ανοίγματα.
Οι Ταύροι οι δεσμευμένοι (ή σε σχέση), δε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα μέσα στη σχέση σας, μόνο, έχετε το νου σας προς το τέλος του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Σκορπιό, μήπως… σας πάνε καλά τα πράγματα! Σας μπέρδεψα, έτσι; Μια χαρά θα σας πάει και μάλιστα, ίσως ο/η σύντροφός σας έχει και κάποιο οικονομικό όφελος από κάποια υπόθεση του/ης! Αν έχετε παιδιά, σιγουρευτείτε ότι σας τα λένε καλά, διότι ο Ερμής ο ανάδρομος στην Παρθένο θα ρίξει μπόλικο μελάνι στο νερό κι αμφιβάλλω, αν θα έχετε την συνολική εικόνα.
Ο Άρης, δυο ημέρες πριν κλείσει ο μήνας, θα περάσει στον φιλικό σας Αιγόκερω, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα σας ευνοεί, όλους τους Ταύρους, ανεξαρτήτου status σχέσης και θα σας ανεβάζει τρελά τη λίμπιντο. Αυτό είναι καθαρό μήνυμα ότι το σεξ αυτό το μήνα θα λύσει πολλά… προβλήματα!
Καλά μου Ταυράκια, δύσκολος αυτός ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου. Δεν νομίζω ότι αρκεί μόνο να κάνουμε υπομονή για να αντέχουμε ό,τι περνάμε. Απαιτείται να δρούμε πλέον, συμβάλλοντας στο καλό του συνόλου, αντιμετωπίζοντας τους ανθρώπους γύρω μας, όχι ως μέρος του προβλήματος, αλλά ως ανθρώπους που ζητούν λύση και στα δικά τους προβλήματα, πασχίζοντας για το καλύτερο.
 Θα περάσουμε τη δοκιμασία, όμως, θα επιβιώσουμε! Μασάμε σίδερα και φτύνουμε σπαθιά!​ 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαντάζομαι ότι έχετε ακούσει κάτι για τις εκλείψεις του Σεπτεμβρίου, έτσι? Αν όχι, να σας πληροφορήσω ότι ο Σεπτέμβριος θα παιδέψει πολύ κόσμο, με μια έκλειψη Ηλίου την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα στην Παρθένο και μια δεύτερη, Σελήνης στους Ιχθύες. Για να γίνει πιο όμορφη η εικόνα, ας προσθέσουμε κι έναν Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!
Και τώρα που σας τα κέρασα όλα μαζί, ας αρχίσουμε να μετράμε τις πληγ…εεεε… τα φαινόμενα, ήθελα να πω.
Αμφότεροι Δίδυμοι (singlesή σε σχέση), δώστε προσοχή στα οικογενειακά σας θέματα, σε θέματα του σπιτιού ή της εστίας σας (ότι ο καθένας μας, αποκαλεί έτσι). Ίσως βιώσετε κάποια αλλαγή, που αρχικά τουλάχιστον δεν θα σας είναι ευχάριστη. Μην αποπειραθείτε να αντιδράσετε άμεσα, καθώς τα αστρολογικά δρώμενα, είναι κάπως τεταμένα, αλλά μια στάλα ελπίδας θα σας τη δώσω, με την Αφροδίτη στον γλυκό και φιλικό σας Ζυγό, μέχρι τις 23 του μηνός. Ο Ήλιος μετά, στο ίδιο ζώδιο, θα εξακολουθεί να σας χαμογελάει, απλά δεν ξέρω αν αυτό το χαμόγελο αρκεί, για να σας γλυτώσει τα βάσανα του κακού χαμού που θα συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας.
Οφείλω όμως να σας παρακινήσω να μην σταματήσετε να φλερτάρετε ή να απαγορεύσετε να σας φλερτάρουν. Μπορεί να μην πιάσετε τα ψάρια που θέλετε, μπορεί να μην σας προσεγγίσουν εκείνοι που ονειρεύεστε, αλλά το φλερτ θα είναι πολύ μεγάλη παρηγοριά αυτές τις δύσκολες ώρες. Καλό και συνετό θα ήταν φυσικά να μην πολύ-επενδύσετε σε ότι σας παρουσιαστεί, ή τουλάχιστον, να το δοκιμάσετε στο χρόνο πριν το αποκαλέσετε δικό σας.
Όσοι Δίδυμοι είστε σε σχέση ή σε γάμο, θα νιώσετε τα νεύρα σας να δοκιμάζονται άσχημα. Ένταση μέσα στη σχέση σας θα βιώσετε άφθονη και κινδυνεύει η οικογενειακή σας ηρεμία. Φροντίστε το επικοινωνιακό κομμάτι, να μην το επιβαρύνετε άλλο, μιας κι ο ανάδρομος Ερμής, θα φροντίσει από μόνος του να ανακατέψει ότι έχει απομείνει άθικτο. Προκλήσεις όμως θα σας σκορπίσει απλόχερα όχι μόνο ο Άρης στον Τοξότη, αλλά κι η έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες λίγο μετά τα μέσα του μήνα. Ανασκουμπωθείτε επαγγελματικά, ή ετοιμαστείτε να δείτε ανατροπές. Τα πάντα γύρω σας, θα τα νιώσετε αντιπαθητικά ρευστά, σε σημείο, να σας προκαλέσουν φόβο ή ανησυχία.
Στο γενικότερο αυτό χαώδες περιβάλλον, η ερωτική νότα, για όλους τους Διδύμους, θα ήταν σωστό, να πούμε ότι έρχεται σε δεύτερο πλάνο, αφού οι προτεραιότητες, αλλάζουν για όλους μας, και το ζητούμενο αυτού του μήνα είναι περισσότερο η διατήρηση του statusquo της ζωής μας, παρά η δημιουργία νέων ευκαιριών.
Υπομονή καλά μου Διδυμάκια! Θα περάσει κι αυτό, θα έρθει ξανά η ηρεμία, η νηνεμία, κι όλα τα καλά! Υπομονή! 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλά μου Καρκινάκια ανασκουμπωθείτε και μαζευτείτε γρήγορα! Αυτός ο Σεπτέμβριος δεν είναι σαν τους άλλους τους καλούς, τους ήρεμους τους γλυκούς. Δεν αναφέρομαι στον καιρό, αλλά στην ψύχρα που θα σκορπίσουν οι δύο εκλείψεις, στου Ηλίου την πρώτη του μηνός κιόλας στην Παρθένο και στην δεύτερη της Σελήνης στους Ιχθύες, στις 16 του μήνα. Να προσθέσω κι έναν ανάδρομο Ερμή που μέχρι τις 22 του μήνα, θα κάνει τα νεύρα μας πουρέ, και να, μια όμορφη εικόνα σχηματίζεται μπροστά στα αμυγδαλωτά ματάκια μας.
Κι άντε για να μην σας πάρω από τα μούτρα, να σας θυμίσω ότι από τόσα και τόσα έχουμε επιβιώσει, εδώ θα μασήσουμε; Σωστή και σοφή η παρατήρηση, αλλά καλύτερα να προσέχουμε να νώτα μας και να έχουμε πλάτη στον τοίχο, για παν ενδεχόμενο.
Είτε βρίσκεστε σε σχέση ή γάμο, είτε όχι, προσπαθείστε λιγάκι να ελέγξετε τις σκέψεις που τρέχουν στο κεφάλι σας με 300 χιλιόμετρα την ώρα και όμως δεν σας βγάζουν πουθενά. Πολύ φοβάμαι ότι, θα σας δημιουργήσουν ένα σπαστικό άγχος, που θα το ξεσπάσετε με μαθηματική ακρίβεια σε ότι κι όποιον βρίσκεται γύρω σας. Κι άντε να λούσετε τον καλό σας (ή την καλή σας), αλλά τολμήστε να κάνετε το ίδιο με ανθρώπους στον επαγγελματικό σας τομέα, και τότε θα βρείτε τον μπελά σας. Βοήθεια δεν θα έχετε από τον Ερμή καθόλου, αντιθέτως θα σας ταλαιπωρήσει όσο περνάει από το χέρι του.
Η Αφροδίτη, επίσης δε θα σας κάνει τα χατίρια και δεν θα σας χαρίσει τίποτα, αφού σας κοιτάζει τρίζοντας σας τα δόντια από τον Ζυγό. Οφείλω να πω όμως, ότι αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, δε θα μπορέσει να σας χαλάσει όποια κατάσταση φτιάξετε, απλά μέσα στο γενικό χάος των εκλείψεων και του ανάδρομου, μην επενδύσετε περισσότερα από όσα σηκώνει το κλίμα σε καινούργιες γνωριμίες.
Προς τα τέλη του μήνα, η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, περπατάει στον Σκορπιό, κι ενώ σαν θέση δεν παίρνει εύσημα τρελά, σαν όψη προς τα εσάς, μούρλια σας ταιριάζει. Ρίξτε ένα βλέφαρο στα της εργασίας σας, αμφότεροι Καρκίνοι, κι εκμεταλλευτείτε όσες ευκαιρίες παρουσιαστούν (αν παρουσιαστούν) στο δρόμο σας. Κάπου εδώ, προς το τέλος του μήνα, ο Άρης που θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Αιγόκερω, θα σας δώσει μια γερή κλωτσιά, για να σας ενεργοποιήσει και να σας ξυπνήσει από το λήθαργο σας. Μην το πάρετε στραβά το όλο θέμα, απλά δεχτείτε την ενέργεια του και πράξτε τα δέοντα.
Δεν μπορώ να σας τονίσω πόσο σημαντικό είναι αυτό το μήνα να μην επιτρέψετε σε σκέψεις αρνητικές, να χαλάσουν την σχέση σας, ή το γάμο σας. Ξανά και ξανά λέω πως, ό,τι σκεφτόμαστε, αργά ή γρήγορα, αυτό πράττουμε, άρα, κακές σκέψεις, θα σπείρουν, κακές πράξεις. Η έμφαση δεν είναι στην κακία, αλλά στην αρνητικότητα που ποτίζει τις ρίζες της ίδιας της σχέσης. Για έναν μήνα δυστροπίας, μην θυσιάσετε ό,τι έχετε χτίσει ως τώρα.
Κρατήστε το χαμόγελο στα χείλη, να ξορκίσουμε κάθε κακό! Θα περάσει κι αυτός ο μήνας, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, εμείς όμως, μπορούμε: θα αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση με στωικά και με σωστή διάθεση! 

 

ΛΕΩΝ

Θα έχει πάρει το αυτί σας για όλες τις εκπλήξεις-εκλείψεις που μας δωρίζει απλόχερα ο Σεπτέμβριος, έτσι; Αν όχι, δυο (τρομάρα μας) εκλείψεις, Ηλίου και Σελήνης στην Παρθένο και τους Ιχθύες αντίστοιχα, περιμένουν να μας σκορπίσουν ρίγη (όχι ηδονής, δυστυχώς)…

 

Δεν έχει σημασία αν είστε δεσμευμένοι ή όχι, ούτε η πρώτη έκλειψη (την 1η Σεπτεμβρίου), μήτε ο Ερμής ο ανάδρομος (και οι δυο στο ζώδιο της Παρθένου) σας φέρνουν καλά νέα. Ό,τι έχετε χτίσει ή δημιουργήσει με τον κόπο σας, τον κάματο σας, θα κινδυνέψει, ίσως γίνει αντικείμενο πόθου τρίτων. Αν πιστεύετε ότι αυτό θα περάσει έτσι, γελαστήκατε. Θα ανοίξετε ιστορίες και θα τις κλείσετε κιόλας, αλλά ρουθούνια θα ανοίξουν, πριν κλείσουν στόματα. Με λόγια απλά, ετοιμαστείτε, πόλεμος θα ξεσπάσει.
Σαν να μην σας έφταναν αυτά, η όρεξη θα σας κοπεί (όχι αυτή, η άλλη!), η λίμπιντο θα πέσει, κι όσοι τυχαίνει να είστε σε γάμο, πιθανότατα να αντιμετωπίσετε και προβλήματα ζήλιας στην σχέση σας. Ετοιμαστείτε για γερούς κλυδωνισμούς, διότι προς τα μέσα του μήνα με την δεύτερη έκλειψη, αν δεν καταφέρετε να ισορροπήσετε πάνω στο τεντωμένο σκοινί, κάποιος θα "πέσει" από τη σχέση και δεν ξέρω αν θα είστε εσείς ή το έτερο μέλος. Η τεταμένη κατάσταση, δεν θα βοηθηθεί καθόλου μα καθόλου αν αποπειραθείτε να την προσεγγίσετε λογικά ή με ατελείωτες συζητήσεις. Αν είναι να σώσετε κάτι, να κάνετε την απόπειρα να το μαζέψετε όσο η Αφροδίτη κυλάει χαρωπά στον Ζυγό (πριν τα τέλη του μήνα δηλαδή), κι ο Άρης διανύει ακόμα τον φιλικό σας Τοξότη.
Βέβαια όλα αυτά τα λόγια, δεν έχουν κανένα νόημα, αν εσείς οι ίδιοι δεν συμμετέχετε ψυχή τε και σώματι στο να σώσετε ότι σώζεται (ή ότι θέλει να σωθεί). Για να είμαστε και δίκαιοι, ζόρι δεν θα τραβήξετε μόνο εσείς, αλλά κι ο/η σύντροφος σας, αφού θα περάσει από χίλια κύματα κακής συνεννόησης και αφόρητης ψυχικής φθοράς.
Όσοι είστε singles, απλά συνειδητοποιήστε ότι αυτό το μήνα, θα πέσει πολύ ξεκαθάρισμα, (και ναι, αυτό το λέω παντού και σε όλους, γιατί αυτή είναι η γενικότερη επιταγή κάθε έκλειψης), και φροντίστε να μην αντισταθείτε. Όχι γιατί πρέπει να παραδοθείτε αμαχητί, αλλά γιατί περισσότερο νόημα έχει να ξέρουμε ποιες μάχες να επιλέξουμε, αντί να ξοδευόμαστε δεξιά κι αριστερά, ασκόπως.
Μεγάλη  ανακούφιση μπορεί να βρείτε από βοήθεια που δεν περιμένετε και μάλιστα από το εξωτερικό. Πρόσωπο ή εταιρεία με βάση το εξωτερικό, μπορεί να σας δώσει ελπίδες ή ένα καλό μαντάτο.
Σε γενικές γραμμές, αυτόν τον μήνα, κάντε συντήρηση δυνάμεων και μην εκπλαγείτε με ό,τι αλλαγές δείτε γύρω σας, ή αναγκαστείτε να κάνετε. Ζωστείτε με καλή διάθεση και με υπομονή καλοί μου μαχητές και πάμε γι' άλλα! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καυτός ο Σεπτέμβριος για εσάς αγαπημένα μου Παρθενάκια. Φαντάζομαι ότι όλο και κάπου κάτι έχετε ακούσει ή διαβάσει που σας προετοιμάζει για έναν… δυνατό Σεπτέμβριο. Αν και μήνας γενεθλίων σας, αντί για τούρτα θα σας δώσει δυο εκλείψεις και έναν ανάδρομο Ερμή, στο ζώδιο σας. Η δεύτερη έκλειψη (εκείνη της Σελήνης), θα γίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, ακριβώς απέναντι από το πρόσωπό σας.
Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι μετά των πέρας των εκλείψεων, η ζωή σας, δεν θα είναι η ίδια. Με τρόπο δραματικό ή μη, απλό ή όχι, κάτι θα αναγκαστείτε να αλλάξετε ή κάτι θα σας αλλάξει. Αυτό ακούγεται πολύ πιο δραστικό από ό,τι μπορεί στην πραγματικότητα να είναι και πολύ πιο αρνητικό, από όσο ίσως να βιωθεί.
Μην περιμένετε απαραίτητα άσχημα γεγονότα να σας μαστιγώσουν ή δράκους να πεταχτούν κάτω από το κρεβάτι σας το βράδυ. Αν και δεν μπορώ να αρνηθώ τη βαρύτητα των γεγονότων, οφείλω να τονίσω πως μετά την πρώτη αντίδραση που σχεδόν πάντα είναι αρνητική, ίσως μακροπρόθεσμα, ωφεληθείτε από τις αλλαγές, είτε αυτές γίνουν στον γάμο σας, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Ναι, ίσως μια σχέση τελειώσει. Ίσως να την οδηγήσετε εσείς στο τέλος της. Μπορεί να είναι για το καλύτερο. Ενδεχομένως, ο τρόπος με τον οποίο οδηγηθείτε εκεί να μην είναι ο ιδανικότερος που είχατε ποτέ φανταστεί, αλλά όταν τα πράγματα πρέπει να εξελιχθούν ή να αλλάξουν, δε σας ρωτούν το πώς, απλά αλλάζουν.
Ο Ερμής στο ζώδιο σας κι ανάδρομος, δεν κάνει χάρες σε κανέναν μας, κι ιδιαίτερα σε εσάς, αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη αν και παλεύει από καλό ζώδιο (στο Ζυγό) μέχρι τα τέλη του μήνα, τελικά παραδίδει στον Σκορπιό τα σκήπτρα και λόγω θέσεως και μόνο, μια μικρή ανακούφιση, θα τη νιώσετε. Στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα είναι πλέον στον φιλικό σας Αιγόκερω, κι ίσως προλάβει να σας σκάσει κανένα χαμόγελο, γιατί όλο σχεδόν τον μήνα, θα σας παιδεύει ο Άρης στον Τοξότη, δημιουργώντας εντάσεις σε επίπεδο οικογενειακό.
Οι singles, μείνετε ακίνητοι όσο μπορείτε, κι αυτό δεν είναι αστείο. Μην προκαλέσετε την τύχη σας και περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα, για να αποφορτιστεί η όλη κατάσταση. Καινούργιες γνωριμίες, μέσα στον όλο κακό χαμό, ναι, ενδέχεται να κάνετε, θυσιάζοντας όμως, άλλες παλιές. Αν αυτό δεν θα σας χαλάει, τότε προχωρήστε, αλλά πάντα με επιφύλαξη και κρατώντας τις ελπίδες σας εντελώς γειωμένες.
Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, απλά προσέξτε τον εαυτό σας, πρώτα από όλα, από όλους και από όλα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, εξαφανιστείτε από το ραντάρ, ει δυνατόν, και περιμένετε να εκδηλωθούν όλα τα αστρολογικά φαινόμενα πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση δράσης που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας ριζικά.
Αν πάλι νιώθετε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε, τότε καλώς να πράξετε, και να ελευθερωθείτε από ότι αισθάνεστε ότι σας κρατάει πίσω και δεν σας επιτρέπει να εξελιχθείτε. Κάτι τέτοιο, είναι απόλυτα συμβατό με την έννοια μιας έκλειψης, κι ίσως αυτή να είναι κι η ευκαιρία που ζητούσατε, για να σπάσετε αποστήματα που σας αρρώσταιναν.
Εύχομαι να βγείτε από την όλη περιπέτεια, όχι μόνο νικητές, αλλά όσο πιο υγιείς και δυνατοί γίνεται! Μην λυγίσετε, μην λιποψυχήσετε, μην παραδώσετε τα όπλα, κι ούτε μια σπιθαμή γης! Ακούτε;;;

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με μια έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, έναν ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο και μια Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες στα μέσα του μήνα περίπου. Δε θα πεθάνουμε, θα κάνουμε όμως όσες αλλαγές απαιτούνται για να ισορροπήσουν τα πράγματα ξανά. Δεν το κρύβω, ένα μικρό χάος θα επικρατήσει, πρέπει όμως να το ξεπεράσουμε κι αυτό.
Η Αφροδίτη σχεδόν όλο το μήνα, θα κινείται στο ζώδιό σας κι αυτό πιστέψτε με, είναι μεγάλη βοήθεια. Μπορεί να μην λάμψει με όλο της το φως, όχι από τσιγκουνιά, αλλά γιατί άλλοι παράγοντες την επισκιάζουν, όμως έστω κι έτσι, δείτε τι μπορείτε να εισπράξετε.
Εάν είστε ελεύθεροι, καλά νέα σας έχω: ο προσωπικός σας μαγνητισμός, θα αυξηθεί, οι ευκαιρίες που θα έχετε για να γοητεύσετε θα είναι καλές, αλλά την τρικλοποδιά, μόνοι σας θα την βάλετε στον εαυτό σας. Ο Ερμής ο ανάδρομος στην Παρθένο, μέχρι σχεδόν και τα τέλη του μήνα, δεν θα σας αφήσει να βάλετε γκολ, και σας βλέπω για αυτογκόλ, αν δεν σταματήσετε εγκαίρως να σας σαμποτάρετε. Όσες σκέψεις σας κρατούν πίσω, είτε θα τις εξορκίσετε (σε αυτό βοηθάει μια έκλειψη), είτε θα σας αφανίσουν (προσέξτε, γιατί και γι΄αυτό είναι ικανή μια έκλειψη). Με απλά λόγια, βάλετε μια τάξη, εάν αυτό είναι δυνατόν γιατί ο μήνας είναι όντως προκλητικά δύσκολος.
Όσοι Ζυγοί είστε σε σχέση ή γάμο, προσέξτε κρυφούς εχθρούς που μπορεί να σκάσουν μύτη. Δεν θα είναι πλέον κρυφοί, κι αυτά είναι τα καλά νέα. Τα άσχημα είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πρόσωπα που δημιουργούν εμπόδια στη σχέση σας (από όπου κι αν προέρχονται) με τρόπο ακαριαίο και αποφασιστικό. Εάν είναι να δώσετε μια μάχη, ας τη δώσετε με τις εκλείψεις να βοηθούν στην απομάκρυνση παλαιών καταστάσεων, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι στο τέλος θα πρέπει να μετρήσετε τις πληγές σας.
Προσοχή και στα της υγείας και της εργασίας σας. Ξεχάστε τα ρομάντζα εντός εργασιακού χώρου, εκτός κι αν επιθυμείτε να φάτε τα μούτρα σας. Επίσης, όσο ακόμα ο Άρης στον Τοξότη σας σκάει και κανένα χαμόγελο, δείτε με προσοχή τα θέματα του συντρόφου σας στον τομέα της εργασίας του και δώστε και μια χείρα βοηθείας.
Φροντίστε τον εαυτό σας, όσο σας δίνεται αυτή η ευκαιρία και προφυλάξτε τον όσο μπορείτε από κακόβουλους ανθρώπους. Μην κολλήσετε σε εμμονικές σκέψεις, δεχτείτε ότι, όσα σας απασχολούν, θα έχουν αργά ή γρήγορα ένα τέλος ή μια λύση. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να γίνετε δυσάρεστοι σε όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν.
Καλά μου Ζυγάκια, ανασκουμπωθείτε, να περάσει κι ο μήνας ετούτος! Μην δω στάλα αγωνίας στο όμορφο πρόσωπό σας, αντιθέτως, βάλτε τα δυνατά σας να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται! Σύμφωνοι; 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για μερικούς, ο μήνας αυτός θα είναι αχώνευτος. Για εσάς, θα είναι ένας μήνας που δε θα μνημονεύσετε ως εξαιρετικό. Η πρώτη έκλειψη, την πρώτη ημέρα του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να σας οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα στις παρέες σας (ακούτε οι ελεύθεροι;) που μπορεί να μην τα κάνετε με το χαμόγελο στο στόμα μεν, μακροπρόθεσμα όμως, ίσως και να σας βγουν σε καλό. Ξεχωρίζοντας την ήρα από το στάρι, θα δείτε ποιος/α μένει και ποιος/α, φεύγει. Όσοι είστε σε σχέση, θα θέσετε νέους κοινωνικούς στόχους, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι σκοπευτές, θα γνωρίζετε που να χτυπήσετε! Προσοχή όμως, γιατί αυτός ο μήνας δεν ευνοεί όλες τις τολμηρές κινήσεις, επομένως, μην βιαστείτε να συνάψετε καινούργιες σχέσεις στη θέση όσων αφήσατε κενές.

 

Ο Ερμής (ο διαβολικά) ανάδρομος, στο ζώδιο της Παρθένου, δε θα λύσει τη γλώσσα κανενός και δε θα ευλογήσει κανένα καινούργιο ξεκίνημα. Επομένως, όσοι Σκορπιοί είστε σε γάμο ή σχέση, μην ξεκινήσετε τώρα να αλλάξετε καταστάσεις ή να χαλάσετε ισορροπίες εντός του γάμου ή της σχέσης σας, και μην παίζετε με την υπομονή του συντρόφου σας. Δε σας παίρνει, και το κλίμα μπορεί μόνο να στραβώσει και να πάει από το κακό στο χειρότερο. Συνιστώ να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, ακόμα κι αν νιώσετε ότι θα εκραγείτε.
Η Αφροδίτη, θα διανύσει τον Ζυγό και στις 24 του μήνα, θα μπει στο ζώδιό σας. Καλό σημάδι και καλή επιρροή, για όλους τους Σκορπιούς, ανεξαρτήτου δεσμεύσεως ή μη. Θα νιώσετε την ανάγκη να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, και πολύ καλά θα κάνετε. Οι μετοχές σας θα ανεβούν και το ίδιο θα κάνει κι η σεξουαλική σας διάθεση. Δίχως να θέλω να κομίσω γλαύκας εις τας Αθήνας, σας δίνω τις ευλογίες μου για… καλό κυνήγι! (οι δεσμευμένοι, καθίστε στα αυγά σας ή εναλλακτικά, ορμήστε στον/ην σύντροφό σας και ξεζουμίστε τον/την).
Η δεύτερη έκλειψη στους Ιχθύες λίγο μετά τα μέσα του μήνα, ίσως να σας αυξήσει τη διάθεση για φλερτ, ενδέχεται όμως και να σας το βγάλει ξινό. Όσοι λοιπόν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, να γνωρίζετε ότι παίζετε με την φωτιά, με δικό σας κίνδυνο. Αν αυτό δεν τρομάζει, αλλά γοητεύει τους ελεύθερους, έχει καλώς.  Όμως, όσοι είστε σε σχέση, μάλλον θα δείτε το ουρανό σφοντύλι, αν κάνετε παρορμητικές κινήσεις σε τρίτα πρόσωπα.
Κρατηθείτε μακριά από την φωτιά και τις πολλές φασαρίες που θα έχει ο μήνας. Ούτε να το διανοηθείτε να ανοίξετε νέες περιπέτειες κάτω από τόσο παράξενες συνθήκες! Να μου δώσετε υπόσχεση ότι θα σκύψετε το κεφάλι για να αποφύγετε τυχόν βόλια, κι όλα θα πάνε καλά! 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλά μου Τοξοτάκια! Το χάπι δεν χρυσώνεται, όσο και να προσπαθήσω, ο μήνας ετούτος, μακάρι να μην… σας μείνει αξέχαστος!
Δύο εκλείψεις κι ένας Ερμής ανάδρομος δεν ισούνται με την απόλυτη ευτυχία, ούτε και με το τέλος του κόσμου. Η πρώτη έκλειψη, την πρώτη ημέρα του μήνα κιόλας, είναι Ηλιακή και πιάνει το ζώδιο της Παρθένου. Πιάνει από το μαλλί όμως κι εσάς, και θέλοντας και μη, θα συμμετέχετε στο χαμό της. Φροντίστε να διατηρήσετε ουδέτερη στάση σε θέματα εργασίας, καριέρας και αποφύγετε διαπληκτισμούς με πρόσωπα που έχουν θέση, ισχύ, ανώτερη από τη δική σας.
Όσοι είστε σε γάμο ή σχέση, ίσως νιώσετε έντονα ταρακουνήματα, κι ο Ερμής ο ανάδρομος, θα έχει βάλει κι αυτός το χεράκι του, ώστε να δημιουργήσει τις (α)κατάλληλες συνθήκες. Ο σύντροφός σας, ίσως τραβήξει επικίνδυνα το σκοινί σε ορισμένα θέματα, και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να ανταλλάξετε πολλές φιλοφρονήσεις σε... άπταιστα γαλλικά, φορτίζοντας την κατάσταση ακόμα περισσότερο. Ό,τι είναι να ειπωθεί, θα γίνει στον πλέον ακατάλληλο χρόνο, με τις πλέον άτυχες λέξεις. Περιττό να σας συμβουλέψω να κρατηθείτε, κάτι τέτοιο, δε θα είναι εφικτό, κι ό,τι είναι να συμβεί, θα γίνει, έτσι κι αλλιώς.
Να θυμάστε ότι κι η δεύτερη έκλειψη στους Ιχθύες, στις 16 του μηνός, θα σας παιδέψει το ίδιο με την πρώτη. Θέματα που άπτονται του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος, θα σας ταλαιπωρήσουν και αν μιλάμε για ερωτική διάθεση, αυτή θα πάει περίπατο. Θα μπορούσα να σας δώσω ελπίδες, με τον Άρη στο ζώδιό σας και πάνω από το κεφάλι σας, ότι μια λίμπιντο ανεβασμένη θα την έχετε, αλλά φοβάμαι πολύ ότι δύο εκλείψεις κι ένας ανάδρομος Ερμής να τον τετραγωνίζουν, μάλλον άψαλτος θα πάει.
Έτσι λοιπόν, οι ελεύθεροι κι ωραίοι Τοξότες μου, μην πάρετε μεγάλο καλάθι, αυτό τον μήνα, (όλοι μας), δεν θα μαζέψουμε κερασάκια. Αν είναι να έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι, άντε να το προσπαθείσετε μέχρι τις 24 του μηνός, που η Αφροδίτη είναι στον Θεϊκό Ζυγό κι απολαμβάνει την θέση ισχύος της. Σας μισοχαμογελάει κι αν ο ουρανός δεν προσγειωθεί στο όμορφο κεφάλι σας, ρίξτε δίχτυα, μήπως και πιάσετε τίποτα καλό. Δε θα πάρω όρκο ότι θα απολαύσετε καλούδια, αλλά η ελπίδα ξεπαστρεύεται τελευταία, από ό,τι μου έχουν πει.
Προτείνω, για έναν μήνα, να σκύψουμε το κεφάλι από σεβασμό στα θύματα που θα πέφτουν δίπλα μας κι ας κάνουμε μια ευχή, να βγούμε αλώβητοι από τις εκλείψεις και τον ανάδρομο. Φυσικά και θα περάσουν όλα αυτά, φυσικά και δεν θα θέλουμε να τα θυμόμαστε. Επομένως, ας μαζευτούμε. Μήνας είναι, θα περάσει κι αυτός. Κι εσείς, υπέροχα μου Τοξοτάκια, κεφάλι ψηλά, ηρεμία στο πνεύμα κι όλα θα περάσουν και θα προσπεράσουν!
Τα φιλιά μου! 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κρατηθείτε από όπου βρείτε, ο μήνας αυτός, δεν θα είναι ένας απλός περίπατος. Καλημέρα σας με μια Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο, έναν Ερμή ανάδρομο και μια Σεληνιακή έκλειψη, λίγο μετά τα μέσα του μήνα, στους Ιχθύες.
Το ότι η Αφροδίτη σας κοντράρει φάτσα φόρα στον όμορφο Ζυγό είναι το λιγότερο από τα προβλήματα σας. Θέτει εντάσεις, αλλά δίνει και συγκαλυμμένες ευκαιρίες, στον τομέα της καριέρας σας. Όσοι έχετε παρτίδες με ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους περισσότερη εξουσία από εσάς, θα περάσετε μια περίοδο αγάπης-μίσους, που απλά θα τεντώσει τα νεύρα σας.
Και κάπου εκεί, κρύβονται κι οι ευκαιρίες για εσάς τους ελεύθερους Αιγόκερους. Αυτό το παιχνίδι που θα στηθεί με τέτοια άτομα (εξουσίας ντε!), θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας και μπορεί να απλώσετε τα χεράκια να πιάσετε κανένα καλούδι. Μην βολευτείτε όμως, γιατί η όλη φάση είναι περαστική και τίποτα δεν θα στεριώσει. Αντιθέτως, θα σας έλεγα να κοιτάξετε τις ήδη υπάρχουσες παρέες σας προς το παρόν και να σορτάρετε μέσα από εκεί, πιθανούς συντρόφους. Ενδέχεται να βρεθείτε και στην δυσάρεστη θέση να καυγαδίσετε και να χάσετε και κανέναν φίλο, αλλά ακόμα κι έτσι, μάλλον για καλό θα είναι.
Ο Ερμής ο ανάδρομος, κανέναν δεν βοηθάει, μόνο μπλέκει ανθρώπους, λόγια και καταστάσεις και στην περίπτωση σας θα σας μπλέξει σε μικροπαρεξηγήσεις, αμπελοφιλοσοφικού περιεχομένου, επομένως, φτηνά θα την γλυτώσετε. Όσοι όμως βρίσκεστε σε σχέση ή γάμο, προσέξτε το πώς εκφράζεστε, ο σύντροφος σας έχει μύγα και μυγιάζεται και καυγά γυρεύει. Δε θα σας συμβούλευα να κάνετε κατά μέτωπο επίθεση για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, διότι είναι γεμάτος μπαρούτι και δε θέλει πολύ για να βάλει φωτιά στη σχέση σας.
Μέχρι ο Άρης να βρεθεί στο ζώδιό σας, στα τέλη του μήνα (στις 28 συγκεκριμένα), θα έλεγα να προσέχετε την πλάτη σας, μην βρεθείτε με κανένα ωραίο κουζινομάχαιρο, αξεσουάρ, καρφωμένο εκεί! Κι επειδή ωραία τα λέμε, αλλά όπως και να το κάνουμε, ο κρυφός εχθρός είναι αόρατος, κάντε μικρές κινήσεις και μην πάρετε γενναίες πρωτοβουλίες. Όχι, μέχρι ο Άρης να πατήσει καλά και σταθερά στο ζώδιό σας, όπου θα μεταμορφωθείτε σε σέξι-κι-όποιος-αντέξει είδωλα.
Καλύτερα να επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας ή και υγείας που μπορεί να προκύψουν για τον/την σύντροφο σας. Μην τρομάζετε, παρωδικά θα είναι, αλλά μην του/της γυρίσετε την πλάτη κιόλας!
Με την δεύτερη έκλειψη στις 16 του μήνα, μπορεί να βρεθείτε να σκέφτεστε ή και να λέτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε. Από την άλλη, η έκλειψη μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά, απαλλάσσοντας σας από κακές συνήθειες ή τρόπο σκέψης τοξικό για εσάς και την σχέση σας. Αυτό μόνο θετικό είναι και προτείνω να ακολουθείσετε το συγκεκριμένο μονοπάτι, παρά εκείνο των παρεξηγήσεων.
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να υποστεί ζυμώσεις κι αλλαγές από το όλο πλανητικό σκηνικό και μην επηρεαστείτε από το γενικό κλίμα ελαφράς αποδιοργάνωσης που θα επικρατήσει. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να περπατήσει κόντρα στο ρεύμα, ε, αυτό είστε εσείς αγαπημένοι μου! 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το καλημέρα σας, αυτός ο μήνας σκάει την πρώτη έκλειψη. Στην Παρθένο κι Ηλιακή παρακαλώ. Με το που περπατάει λίγο ο μήνας, σκάει και μια δεύτερη Σεληνιακή, στους Ιχθύες. Στο μεταξύ, ο Ερμής είναι ανάδρομος κι ισιώνει κάπου προς τα τέλη του μηνός. Όλος αυτός ο καλός χαμός, πάνω από τα όμορφα κεφάλια σας (και μας), όχι, δεν θα σας αφήσει παγερά αδιάφορους, όσο κι αν το προσπαθείσετε.

Από την πρώτη πνοή του μήνα κιόλας, θα δείτε τη σεξουαλικότητα σας να πιάνει πάτο. Τους λόγους και τις αιτίες δεν τις γνωρίζω, όμως μια πιο καλή ματιά στο όλο θέμα, θα σας οδηγήσει μάλλον σε μονοπάτια εσωτερικών αναζητήσεων. Με λογάκια απλά, μύγα έχετε και μυγιάζεστε, κάτι σας φταίει, αλλά κι όλη σας η στάση απέναντι στο όποιο πρόβλημα, είναι… προβληματική. Ευκαιρία, με την έκλειψη στην Παρθένο, να αλλάξετε στραβές νοοτροπίες, να απαλλαγείτε από ιδεοληψίες που δεν ανήκουν στη δική σας λογική (αλλά τις έχετε υιοθετήσει και πολύ κακώς!), και να βρείτε επιτέλους μια ισορροπία, που θα είναι όλη δικό σας κατόρθωμα. Διαφορετικά, αν βρίσκεστε σε σχέση, απλά θα παιδέψετε πολύ τον/την σύντροφο σας, κι αν είστε ελεύθεροι Υδροχόοι, θα απορρίψετε πολλά περισσότερα πρόσωπα αλλά για λάθος λόγους.
Φροντίστε επίσης όσα κεκτημένα έχετε κι αν βρεθείτε μπροστά σε θέματα κληρονομικά, καλύτερα να επιδιώξετε μια άμεση λύση, κι όχι μεσοβέζικη. Μια ευκαιρία που δίνει η έκλειψη είναι η απώλεια κάθε δισταγμού και το κόψιμο κάθε δεσμού με καταστάσεις παλιές κι αρρωστημένες.
Λέγοντας αυτό, να σας κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου, για την δεύτερη έκλειψη, που έρχεται και τούτη για να σας υπενθυμίσει ότι όσες υποθέσεις κοσμικού περιεχομένου δεν τακτοποιήσατε με την πρώτη, θα κληθείτε να τις τακτοποιήσετε τώρα. Αν στο όλο μείγμα, προσθέσω κι έναν ανάδρομο Ερμή, δεν χρειάζεται να είστε μάγοι, ώστε να καταλάβετε προς τα πού τραβάει το όλο πράγμα: προσέχουμε, πατάμε στις μύτες των ποδιών, γιατί όπως έχω ήδη γράψει σε άλλο ζώδιο, μπορεί καμία βόμβα να μην σκάσει στα χέρια μας, όμως, όλοι γύρω μας θα έχουν ένταση κι αυτό θα πειράξει και εμάς, δίχως να μας ζητήσει άδεια.
Όσοι Υδροχόοι σκέφτεστε τον χωρισμό, μην το σκέφτεστε, αλλά προβείτε σε αυτόν, μετά τις 23 του μήνα, όταν ο Ερμής θα έχει ισιώσει και δεν θα ζητήσει νέο γύρο διαπραγματεύσεων. Όσοι σκέφτεστε να κάνετε σχέση, κάντε την, μιας κι η Αφροδίτη, μέσα σε όλο το χαμό, στον υπέροχο Ζυγό, θα σας κλείνει το μάτι με νόημα κι όσο μπορέσετε, εκμεταλλευτείτε την!
Το ίδιο ισχύει και για όσους/όσες είναι σε σχέση. Μην ξεκινήσετε να συζητάτε σοβαρά θέματα με τον/την σύντροφό μας, μετά τις 23 του μήνα, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και ξινίζει τα μούτρα της. Ο Άρης μπορεί όσο περιδιαβαίνει τον Τοξότη, να σας παρουσιάσει ευκαιρίες από το εξωτερικό, μετά, στο τέλος του μήνα, θα μπει στον Αιγόκερω και τότε θα αρχίσετε άλλου είδους αναζητήσεις.
Εύχομαι να περάσετε τον μήνα, όσο πιο αναίμακτα γίνεται καλά μου Υδροχοάκια, χωρίς να μου αγκομαχάτε, χωρίς να μου αγχωθείτε. Θα περάσει ο μήνας, θέλει δε θέλει, κι όλα σιγά σιγά θα πάρουν το δρόμο τους! Γι’ αυτό, δεν επιτρέπουμε σε τίποτα και κανέναν να λυγίσει το πνεύμα μας! Σύμφωνοι; 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, παρηγορηθείτε ότι μήνας είναι και θα περάσει και πάμε γι’ άλλα. Δεν το ξεκίνησα αισιόδοξα το όλο θέμα και το ξέρω. Πάμε λοιπόν να εξετάσουμε τι θα συμβεί μέσα στο μήνα και τι δε θα συμβεί.
Δύο εκλείψεις, μια Ηλιακή την πρώτη ημέρα του μήνα, στο ζώδιο της Παρθένου και μια στις 16 του μήνα, Σεληνιακή στο ζώδιό σας, δεν θα σας αφήσουν -αν μη τι άλλο- να βαρεθείτε. Μπαίνει και στην συνταγή ο Ερμής ο ανάδρομος (ο γνωστός και μη εξαιρετέος  εγκληματίας), πάλι στο ζώδιο της Παρθένου και τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
Εντάσεις μέσα και έξω από εσάς, εντάσεις σε επίπεδο προσωπικό, αλλά και σχέσεων (ή γάμου), θα χαρακτηρίζουν το μήνα αυτό. Το πώς θα βιώσετε το γάμο ή τη σχέση σας, μόνο από εσάς εξαρτάται, προσπαθείστε όμως να αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις. Μην οδηγείσετε τα πράγματα στα άκρα, έχετε δεν έχετε δίκιο. Κάθε έκλειψη, σηματοδοτεί και μια (εν δυνάμει) μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας. Για αυτό ακριβώς το λόγο, γνωρίζοντας ότι οι δυο εκλείψεις του μηνός πέφτουν πάνω στον άξονα του ζωδίου σας και του αντίθετού του, μην επιτρέψετε σε αποφάσεις στιγμής να σας στοιχίσουν σχέσεις ζωής.
Προσοχή να δώσετε όσοι είστε δεσμευμένοι, στον/στην σύντροφο σας, που θα εκδηλώσει πολλά παράπονα, δυσκολίες, δυστροπίες, που θα οδηγήσουν την υπομονή σας στον γκρεμό κι εσάς στα κάγκελα. Μπορεί φυσικά να λειτουργήσει και αντίστροφα το όλο σκηνικό (οποία χαρά) και εσείς να παίξετε το ρόλο της/του νευρικού εραστή και να γαργαλίσετε επικίνδυνα τις ισορροπίες στο γάμο ή σχέση σας. Καλό θα ήταν να διπλοφιλτράρετε ό,τι λέτε, αλλά αυτό μάλλον πιο ωραία το διαβάζει κανείς, παρά το πράττει…
Αν από την άλλη πλευρά, θεωρείτε ότι είναι μια ευκαιρία για να απεξαρτηθείτε από σχέσεις τοξικές που σας κάνουν κακό και σας απομυζούν την ενέργειά σας, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη ευκαιρία από μια (άντε να βάλω και μια δεύτερη για μπόνους), έκλειψη, επομένως, πέρα από τον καθιερωμένο πόνο ενός χωρισμού, δεν βλέπω το λόγο γιατί να πέσετε στα πατώματα.
Όσοι Ιχθύες  βολτάρετε μόνοι/ες σας, καλό θα ήταν, πριν μπείτε στη διαδικασία σύναψης καινούργιας σχέσης, να το ξανασκεφτείτε κι αν περνάει από το χέρι σας, να αναβάλλετε κάθε δραστηριότητα. Πείτε ότι το μαγαζί είναι κλειστό για ανακαίνιση (εσείς βρε κουτά!) και περιμένετε μέχρι να κοπάσει ο όλος ουράνιος χαμός. Αν πάλι δεν μπορείτε να το αναβάλλετε, κάντε όσο πιο ξεκάθαρες συζητήσεις και κουβέντες γίνεται, διότι μήτε ο Ερμής σας σεκοντάρει, μήτε ο Άρης στον Τοξότη.
Αν έχετε λίγη υπομονή, να καθαρίσει κομματάκι ο Ουρανός επάνω από τα κεφάλια μας, θα δείτε τα πράγματα στο τέλος του μήνα να παίρνουν άλλη τροπή, πιο γλυκιά και πιο ήπια. Η Αφροδίτη, αν και είναι στο Ζυγό το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, το χαμόγελό της θα σας το δείξει μόλις πατήσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Εκεί, αν και σε περίεργη θέση, θα σας ευνοήσει και θα σας προικίσει όσο μπορεί. 
Kαλά μου Ψαράκια, ο μήνας όπως θα έρθει, έτσι και θα περάσει. Τίποτα δεν θα σας βασανίζει για πάντα, εκτός… από την καλή σας την καρδιά! Κρατήστε το χαμόγελό σας, κρατήστε, αν μπορείτε και μια στάση ουδέτερη στην όλη κατάσταση και πάρτε φόρα για να ξεπεράσετε όποια σκέψη σας χαλάει τη διάθεση. Θα βγείτε νικητές, θα το δείτε! 

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ