Ναύπλιο: Το κρουαζιερόπλοιο «Τhe World» και η σουίτα των 13 εκ. ευρώ

Ένα πραγματικό πλωτό παλάτι αποτελεί το «Τhe World», που βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 υπό σημαία Παναμά, αρόδο στο Ναύπλιο.

 Το απίστευτα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο δεν διαθέτει απλά καμπίνες αλλά 165 πολυτελείς αυτόνομες κατοικίες στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr τo μήκους 200 μέτρων σκάφος διαθέτει 12 καταστρώματα και τα ταξίδια του είναι non stop. Έτσι όποιος επιβάτης επιθυμεί θα μπορεί να ταξιδεύει όσο θέλει.

Φυσικά, τα διαμερίσματά του δεν μπορεί να τα καταλαμβάνει όποιος κι όποιος καθώς 130 οικογένειες από τις πιο εύπορες του πλανήτη έχουν ήδη αγοράσει το δικό τους, ενώ λίγα έχουν απομείνει για όσους μπορούν να τις ενοικιάσουν για ένα χρόνο.

Όσο για τις τιμές; Κρατηθείτε: Ξεκινούν από 930.000 ευρώ έως και 13 εκατομμύρια! Κι αν οι τιμές ή η ιδέα σας ακούγονται εξωπραγματικές, σύμφωνα με τη MailOnline η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει λίστα αναμονής για κάποια από τα διαμερίσματα, όπως τα τρίκλινα ή το εξάκλινο ρετιρέ που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα.

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις σπα και γυμναστήριο, πισίνες και μια τεράστια κάβα 12.000 τίτλων κρασιού. Ακόμη, διαθέτει έξι εστιατόρια, αρκετά μπαρ, δωμάτιο για τσάι, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη και αίθουσα κινηματογράφου

Από το 2002 που ξεκίνησε τα ταξίδια της η… πλωτή αυτή πόλη, το «World» έχει επισκεφθεί περισσότερα από 900 λιμάνια σε πάνω από 140 χώρες στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ