Λεβέντης για Καλλιάνο: Το μέλλον θα δείξει αν αυτά που είπε ισχύουν

Η απάντηση του Βασίλη Λεβέντη ήρθε μέσα από ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, στην οποία αφήνονται αιχμές κατά του Γιάννη Καλλιάνου, κατηγορώντας τον εμμέσως πως κατευθύνεται προς τη Νέα Δημοκρατία.

"Σχετικά με τον θόρυβο που προκλήθηκε από την αποχώρηση του Γ. Καλλιάνου, από την θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, τονίζουμε ότι το μέλλον θα δείξει, αν αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καλλιάνος, ότι δηλαδή η ΕΚ πηγαίνει με τον Τσίπρα, είναι αληθή ή εάν ο ίδιος έχει μια προδιαγεγραμμένη πορεία προς χώρο που όλοι υποψιάζονται", αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Στον Γιάννη Καλλιάνο επιτέθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Γ. Καρράς που δήλωσε: "Ο σύγχρονος Δούρειος Ίππος, είναι ερασιτέχνης και θα αποτύχει εκ προοιμίου".

 

Το πρωί, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε υποστηρίξει πως μετά από μια αιχμηρή ανακοίνωση κατά του Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο Βασίλης Λεβέντης ήταν μια αιχμηρή ανακοίνωση που είχε εκδώσει κατά του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη είχε απειλήσει να τον διώξει από το κόμμα.

 

«Μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος και μου είπε: "Γιάννη, αν ξαναεπιτεθείς στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Αλεξιάδη θα σε διώξω από το κόμμα», είπε και πρόσθεσε πως όλα άλλαξαν από την ημέρα που ο Βασίλης Λεβέντης επισκέφτηκε στο Μαξίμου τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να συζητήσουν για τον εκλογικό νόμο. «Κάθισα στον προθάλαμο με την κα Γεροβασίλη και τον κ. Παππά. Βγαίνοντας ο κ. πρόεδρος είχε αλλάξει άποψη για όλους και για όλα. Από εκεί και πέρα, μια ο κ. πρόεδρος έλεγε για τον κ. Τσίπρα ότι είναι σοβαρό παιδί. Δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι, πολιτικά όμως εκτιμώ ότι είναι ανίκανος και έχει φέρει την καταστροφή στη χώρα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ