Rihanna: Η χυλόπιτα στον Drake & οι 5 έξαλλες εμφανίσεις στα MTV AWARDS

O τραγουδιστής δήλωσε δημόσια πως την αγαπά από παιδί, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, σε σημείο που νομίζαμε πως θα γονατίσει και θα τις κάνει πρόταση γάμου. Όταν όμως έγειρε να τη φιλήσει εκείνη του έδειξε το... μάγουλο.

 

 

Xθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία MTV VMA. Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς, ήταν η Rihanna, που κατέκτησε τέσσερα  βραβεία.

 

Όταν κλήθηκε να παραλάβει το τιμητικό βραβείο «Michael Jackson Vanguard Award», από τον φημολογούμενο σύντροφό της, Drake, δέχτηκε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση. «Έχει πετύχει κάνοντας κάτι που δεν κάνει κανένας άλλος στη μουσική βιομηχανία, δηλαδή να είναι ο εαυτός της. Είναι κάποια με την οποία είμαι ερωτευμένος από τότε που ήμουν 22 χρονών», είπε ο Drake στη σκηνή των βραβείων. Και πρόσθεσε: «Είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου σε όλο τον κόσμο».

Στην συνέχεια, ο Drake άνοιξε την αγκαλιά του στην ποπ σταρ του και την πλησίασε για να της δώσει ένα φιλί στο στόμα. Ωστόσο, η Rihanna δεν φάνηκε να συγκινήθηκε από τα τρυφερά λόγια του και του γύρισε το μάγουλο. Μάλιστα η κάμερα την «τσάκωσε» να του ψιθυρίζει στο αφτί: «Αυτό δεν ήταν αστείο!».

 

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ