Βίντεο: Απίστευτη διάσωση επιβάτη από φλεγόμενο όχημα

Η απίστευτη διάσωση ενός επιβάτη από ένα φλεγόμενο όχημα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καταγράφηκε από τις κάμερες ενός περιπολικού και το δραματικό υλικό κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πολιτεία της Τζόρτζια στις 18 Αυγούστου και ένας αστυνομικός έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος έπειτα από κλήση που έκανε ένας πολίτης στον αριθμό αριθμό έκτακτης ανάγκης «911».

 

«Έχουμε ένα άσχημο ατύχημα έξω από το σπίτι μας. Πιστεύω ότι θα ανατιναχτεί... βιαστείτε θα ανατιναχτεί», είπε το άτομο που κάλεσε τις αρχές, ενώ εξέφρασε επίσης τους φόβους του ότι ένας άνθρωπος ήταν μέσα στο όχημα.

 

Ο αστυνομικός που πήγε να δει τι συμβαίνει βρήκε ένα αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες και στο παρακάτω βίντεο τον βλέπουμε να παίρνει έναν πυροσβεστήρα και να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά. Τότε βλέπει από το παράθυρο του οχήματος ένα άτομο και αμέσως προσπαθεί να το απεγκλωβίσει.

Τελικά, ο αστυνομικός κατάφερε να βγάλει τον επιβάτη σώο από το αυτοκίνητο, ωστόσο, ο οδηγός έχασε τη ζωή του.

 

Όσον αφορά στο πώς προκλήθηκε το τροχαίο, τα στοιχεία δείχνουν ότι οφείλεται σε έκρηξη που σημειώθηκε κάτω από το καπό του οχήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ