Λευτέρης Πετρούνιας: «Είμαι ευτυχισμένος - Οι Έλληνες κομμάτι του μεταλλίου μου»

Με ένα τεράστιο χαμόγελο βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης από την αίθουσα αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Στις πρώτες του δηλώσεις σε δημοσιογράφους ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους είπε ότι ήταν η πρώτη του επιθυμία να φέρει το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα και την ίδια ώρα μίλησε για το πόσο υπερήφανος ένιωσε όταν όλο στάδιο στο Ρίο σηκώθηκε όρθιο για να ακούσει τον εθνικό ύμνο.

«Είναι αυτό που ονειρευόμουν. Ένα κομμάτι του μεταλλίου είναι οι Έλληνες», ανέφερε και δήλωσε πολύ ευτυχισμένος, σημειώνοντας πως «εφόσον έχουμε υγεία η καριέρα μου τώρα ξεκινάει».

«Έχουμε περάσει δύσκολα χρόνια μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και πολλές αποτυχίες», είπε ακόμη και συνέχισε: «Αν δεν αποτύχεις δεν θα πετύχεις πότε και αν δεν μάθεις να χάνεις δεν θα μάθεις να κερδίζεις».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, πάντως, ο Ολυμπιονίκης τόνισε ακόμη την ανάγκη για στήριξη των αθλητών.

«Θέλουμε στήριξη γιατί αν στη δύσκολη αυτή εποχή φέραμε έξι μετάλλια, με λίγο βοήθεια θα κάνουμε θαύματα», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι «η μεγαλύτερη ευχή είναι η γυμναστική να γίνει σαν το ποδόσφαιρο σε ανταπόκριση»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ