Η 34χρονη Azusa ξόδεψε 55.000 λίρες για να κάνει το σπίτι της «ιερό της Barbie» - Φώτο

Η 34χρονη Azusa Sakamot διαθέτει 145 κούκλες Barbie, 40 ζευγάρια παπούτσια και 60 τσάντες, καθώς επίσης και μια μεγάλη συλλογή με αξεσουάρ που έχουν θέμα τη γνωστή κούκλα.

Τώρα κοντά στην ηλικία των 20 ετών μπορεί να δηλώνει ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Barbie. Όπως αποκαλύπτει η ίδια, ερωτεύτηκε τις κούκλες Barbie σε ηλικία 15 ετών όταν αγόρασε μία κούκλα με καλαθάκι για φαγητό.

 

Η 30χρονη έχει ξοδέψει πλέον 55.000 λίρες για να μετατρέψει το σπίτι της στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ σε... ένα «ιερό» για την πλαστική κούκλα, αναφέρει η The Sun.

Εκτός από τα αξεσουάρ και τα άλλα είδη που αφορούν την κούκλα, η ίδια έχει ακόμα και ανάλογα φορέματα, φοράει φωτεινά ροζ ρούχα και ψεύτικα νύχια, ενώ βάφεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει στην Barbie.

 

Πρόσφατα μάλιστα έβαψε ακόμη και ροζ τα μαλλιά της και άλλαξε το όνομα της σε Azusa Barbie, αλλά εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν προσπαθεί να μοιάσει στη διάσημη κούκλα. Αντ' αυτού λέει ότι απλώς αγαπά το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα.

«Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Barbie, κάποιοι νομίζουν ότι είμαι τρελή, αλλά δε με νοιάζει. Οτιδήποτε αντικείμενο έχω, έχει να κάνει με την Barbie καθώς το αγαπώ πολύ», ανέφερε η ίδια. Πρόσθεσε επίσης ότι αν της ζητηθεί ποτέ να διαλέξει ανάμεσα σε έναν άνδρα και μερικά πράγματα της Barbie, σίγουρα θα επιλέξει το δεύτερο.

 

Κατά τελευταία 20 χρόνια η αγάπη της νεαρής από την Ιαπωνία για το είδωλο της έχει κλιμακωθεί σταδιακά εκτός ελέγχου. Τώρα οτιδήποτε και να αποκτήσει πρέπει να έχει σχέση με τη διάσημη κούκλα, αλλιώς δεν το θέλει.

Η κοπέλα έχει ξοδέψει επίσης χιλιάδες λίρες σε έπιπλα σπιτιού, ώστε ο χώρος της να μοιάζει με τις αγαπημένες τις κούκλες. Κάθε φορά που πληρώνεται από την εργασία της, ξοδεύει εκεί τα χρήματά της. Ολόκληρο το σπίτι της είναι αφιερωμένο στη διάσημη κούκλα, από το σαλόνι μέχρι το υπνοδωμάτιο. Όσο για τα σχόλια του κόσμου δεν φαίνεται να τον απασχολούν καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι απλώς να μεγαλώνει τη συλλογή της από τα αγαπημένα της είδωλα. Πλέον, δεν την σταματάει τίποτα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ