Η...λιονταρίνα γιαγιά 105 ετών ζήτησε τούρτα από γεροδεμένο πυροσβέστη με τατουάζ ! Δείτε φωτό - βίντεο

Η "θεία Ivy" είχε μια ιδιαίτερη επιθυμία για τον εορτασμό των 105ων γεννεθλίων της...

Η γλυκύτατη Ivena Smailes γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Addison Court Care Home, στο Wesley Grove, με την οικογένεια και τους φίλους της. Η επιθυμία της ήταν την τούρτα των γεννεθλίων της να την φέρει ένας  "καλογυμνασμένος και αρρενωπός πυροσβέστης", ο οποίος σκαρφάλωσε στο παράθυρο του τρίτου ορόφου για να της την πάει!

"Η Ivena βρίσκεται κοντά μας τα τελευταία τρία χρόνια και έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Απλά δείτε τι έγινε στο πάρτι της", σχολίασε η νοσηλεύτρια Debra Carter στην βρετανική Metro.

"Στη λίστα για τα φετινά γενέθλιά της είχε ζητήσει να της φέρει την τούρτα ένας πυροσβέστης με τατουάζ. Καταφέραμε να βρούμε έναν και ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Μάλωναν για το ποιος θα ανέβαινε τη σκάλα για να της παραδώσει την τούρτα. Πέρυσι μας είχε ζητήσει να αναρριχηθούμε σε ένα δέντρο. Πάντα βρίσκει κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε".

Αυτή τη φορά όμως το δώρο της ήταν ακόμα πιο εμπλουτισμένο, καθώς βρέθηκαν κοντά της όλοι οι πυροσβέστες της μονάδας για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

"Κανείς δεν θα πίστευε πως είναι 105 ετών. Δεν μοιάζει τόσο μεγάλη και έχει φανταστική αίσθηση του χιούμορ. Έβγαλε μάλιστα και την πρώτη της selfie για να το γιορτάσει", τόνισε η Debra.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ