Good news & καλό παράδειγμα: Η A. Heard δωρίζει τα 7 εκ. δολ. του διαζυγίου της με τον J. Depp για τις κακοποιημένες γυναίκες

Η Amber Heard ξάφνιασε με την απόφασή της να χαρίσει τα 7 εκατομμύρια δολάρια που δικαιούται από τον διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Johnny Depp.

Η Heard, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της, δώρισε όλα τα χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Για την ακρίβεια, τα μισά χρήματα πήγαν στο American Civil Liberties Union, ένα σωματείο για την βία που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, και τα υπόλοιπα στο Παιδικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

«Όπως ειπώθηκε και στα περιοριστικά μέτρα και στον διακανονισμό του διαζυγίου, τα χρήματα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο για εμένα προσωπικά και ποτέ δεν έπαιζαν, πέρα από το γεγονός ότι θα μπορούσα να τα δώσε σε φιλανθρωπίες και κάνοντάς το, ελπίζω να βοηθήσω όσους δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους», είπε η ηθοποιός.

Το πρώην ζευγάρι έβγαλε μία κοινή ανακοίνωση στην οποία αποκάλεσε την σχέση τους «πάρα πολύ παθιασμένη και κάποιες φορές εκρηκτική, αλλά πάντα με αγαπή», συμπληρώνοντας ότι «δεν υπήρχε ποτέ η πρόθεση για να πάθει κανείς τίποτα σωματικά ή συναισθηματικά».

Ο διακανονισμός βάζει τέλος στον 15 μηνών γάμο του ζευγαριού έπειτα από εβδομάδες δημοσιευμάτων και καταγγελιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ