Νεαρός Πακιστανός μαχαίρωσε 17 γυναίκες με κουζινομάχαιρο για να εκδικηθεί τη μητριά του

Επίθεση με μαχαίρι εναντίον 17 γυναικών πραγματοποίησε μέσα σε ένα διάστημα λίγων μηνών ένας νεαρός Πακιστανός στους δρόμους της πόλης Ραβαλπίντι.

Ο 22χρονος Μοχάμεντ Αλί, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο μια ενός από τα θύματά του και τον τραυματισμό των υπολοίπων, υποστήριξε πως με αυτό τον τρόπο ήθελε να εκδικηθεί την μητριά του.

Ο Αλί μαχαίρωνε γυναίκες που συναντούσε τυχαία στον δρόμο. Η δράση του ξεκίνησε από τα τέλη Φεβρουαρίου ενώ οι Αρχές τον συνέλαβαν τον Αύγουστο. «Μισώ τις γυναίκες, ήθελα να πάρω εκδίκηση»,δήλωσε στην Αστυνομία και ομολόγησε ότι τραυμάτισε 17 γυναίκες με ένα κουζινομάχαιρο.

Η μία από αυτές, που ήταν νοσηλεύτρια, υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της. Του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όπως υποστηρίζει, μετά τον θάνατο της μητέρας του, όταν ήταν ακόμη πολύ μικρός, ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε και η δεύτερη σύζυγος τον κακομεταχειριζόταν.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο κατηγορούμενος έβαζε στο στόχαστρο γυναίκες κάθε ηλικίας, κρυβόταν και περίμενε μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να επιτεθεί. Όλες οι επιθέσεις του έγιναν στο Ραβαλπίντι, μια πόλη πολύ κοντά στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ