Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Νέες στάσεις εργασίας από δημοσιογράφους και τεχνικούς του Mega: Χωρίς δελτίο ειδήσεων Παρασκευή & Σαββατοκύριακο

Με νέες τετράωρες στάσεις εργασίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί που εργάζονται στο MEGA, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους και την έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέων 4ωρων στάσεων εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» ως εξής:

 

- Από τις 18.00 έως τις 22.00 της Παρασκευής, 19 Αυγούστου 2016, για τους δημοσιογράφους του Τ/Σ Mega και από τις 20.00 έως τις 24.00 για τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας megatv.com.

 

- Από τις 18.00 έως τις 22.00 του Σαββάτου, 20 Αυγούστου 2016, για τους δημοσιογράφους του Τ/Σ Mega και από τις 20.00 έως τις 24.00 για τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας megatv.com.

 

- Από τις 18.00 έως τις 22.00 της Κυριακής, 21 Αυγούστου 2016, για τους δημοσιογράφους του Τ/Σ Mega και από τις 20.00 έως τις 24.00 για τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας megatv.com.

 

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

 

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:

- Την καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.

- Την ενημέρωση όλων των εργαζομένων για τα προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit