Το φυσάει και δεν κρυώνει: Πως η Ιβάνκα Τραμπ έκανε δωρεά στην καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον κατά λάθος...

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ «έχει βάλει πλώρη» για τον Λευκό Οίκο και πρόσφατα, άλλαξε ακόμα και το επιτελείο της προεκλογικής του εκστρατείας, προκειμένου να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την πολιτική του αντίπαλο Χίλαρι Κλίντον να προηγείται έξι μονάδες έναντι του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου.

 

Όμως, η 34χρονη κόρη του Ιβάνκα Τραμπ, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, φέρεται άθελά της να χρηματοδότησε την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον! Πώς έγινε αυτό;

 

Πρόσφατα, η Ιβάνκα παρήγγειλε online δύο σκουλαρίκια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, συνολικής αξίας 84 δολαρίων, από το φημισμένο κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης Lady Grey, το οποίο ανήκει στις σχεδιάστριες Jill Martinelli και Sabine Le Guyader.

Όμως, για κακή της τύχη, οι δύο  γυναίκες φαίνεται ότι δεν συμμερίζονται τις πολιτικές απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ και υποστηρίζουν την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

 

Έτσι, μετά την αγορά της Ιβάνκα, οι δύο σχεδιάστριες ανάρτησαν σημείωμα στο Instagram, στο οποίο αναφέρουν: «Αγαπητή Ιβάνκα, ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία σου.

Με χαρά θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι τα χρήματα από την αγορά σου δωρίστηκαν γενναιόδωρα στο American Immigration Council, το Everytown for Gun Safety Organization, και την καμπάνια της Hillary Clinton. Ελπίζουμε να απολαύσεις τα νέο σου Lady Grey.


Σου ευχόμαστε τα καλύτερα
Jill + Sabine
Lady Grey».

Η Ιβάνκα Τραμπ χαρακτηρίστηκε από τα αμερικανικά μέσα το «μυστικό όπλο» του Ντόναλντ Τραμπ στην καμπάνια του για την «κατάκτηση» του Λευκού Οίκου, όταν σε ομιλία της την τελευταία βραδιά της κεντρικής διάσκεψης του ρεπουμπλικανικού κόμματος «έκλεψε τις εντυπώσεις» και μίλησε για την επιθυμία του πατέρα της να κάνει την Αμερική καλύτερη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ