Βίντεο & φώτο σοκ: Η έκρηξη στην Τουρκία την ώρα του γάμου - πανικόβλητοι & αιματοβαμμένοι, νύφη, γαμπρός, καλεσμένοι

Η τρομακτική στιγμή της έκρηξης ενός παγιδευμένου οχήματος στην επαρχία Βαν της Τουρκίας καταγράφηκε από την κάμερα που απαθανάτιζε ένα ευτυχισμένο ζεύγος νιόπαντρων να χορεύει σε γαμήλιο γλέντι.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν τεθεί σε εφαρμογή το φονικό σχέδιο των τρομοκρατών, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 70, οι νεόνυμφοι, συγγενείς και φίλοι χορεύουν αμέριμνοι.

 

Την ευτυχία στα πρόσωπά τους σβήνει, όμως, ο εκκωφαντικός ήχος της έκρηξης και μία λάμψη που προκαλεί τον πανικό ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποτυπώνονται οι στιγμές πανικού που βίωσαν οι καλεσμένοι, καθώς φαίνονται να τρέχουν για να κρυφτούν κάτω από τραπέζια, είτε απομακρύνονται από τη βιτρίνα του χώρου που διοργανώθηκε το γλέντι.

 

Ακούγονται φωνές, μικροί και μεγάλοι τρέπονται σε φυγή και η μουσική έχει πάψει να παίζει, ενώ τα παράθυρα της αίθουσας θρυμματίζονται στο δευτερόλεπτο και σύννεφο σκόνης γεμίζει το χώρο.

Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί θύματα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ενώ το παγιδευμένο όχημα είχε στόχο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, η έκρηξη σημειώθηκε στις 09:20 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος), προκαλώντας εκτεταμένη ζημιά στην πρόσοψη του αστυνομικού τμήματος.

Την επίθεση πραγματοποίησαν μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK). Ωστόσο καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη για την επίθεση.

Τα πλάνα αποτυπώνουν τον πανικό του κόσμου, καθώς και τις τεράστιες υλικές ζημιές. Άνθρωποι τρέχουν να βοηθήσουν, άλλοι περπατούν ματωμένοι με ύφος απόγνωσης, άλλοι κουβαλούν τραυματίες, ενώ η σκόνη και ο καπνός από το κτίριο δεν έχουν διαλυθεί.

 

Το γεγονός ότι δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα οφείλεται καθαρά στην τύχη, καθώς το σημείο της έκρηξης, όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο, ήταν γεμάτο από ανθρώπους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ