Πανσέληνος Αυγούστου στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση την Πανσέληνο της 18ης Αυγούστου στον Υδροχόο

 

ΚΡΙΟΣ
 Νιώθεις εσωτερική αναστάτωση και αποφασίζεις να σηκώσεις με κάποιο τρόπο την κουρτίνα, χωρίς να νιώθεις κανένα φόβο ή ανασφάλεια ότι δεν θα πετύχεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα γίνουν αποκαλύψεις όχι απαραίτητα άσχημες. Αντίθετα, μάλλον θα έχεις μια διαύγεια η οποία θα σε οδηγήσει σε φοβερές και εντυπωσιακές τομές σε πολλά επίπεδα. Αν σχετίζεσαι με Λιοντάρι ή Υδροχόο θα βρεθείτε κοντά γιατί θα συμφωνήσετε σε πολλά πράγματα και πιθανόν να κάνετε μαζί ακόμα και ένα είδος επανάστασης διαρκείας.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και πάνω που λες ότι όλα πηγαίνουν καλά βγαίνει από μέσα σου μια αντίδραση η οποία μπορεί και να δείχνει τις ελλείψεις σου ή γενικά αυτά που δεν έχεις ακόμα πάρει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή από το περιβάλλον σου κι έτσι, για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, θα σε πιάσει ένα παράπονο. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Κριό, Λιοντάρι ή Υδροχόο θα διαπιστώσεις ότι τελικά ενώ έχεις κάνει προσπάθειες να ξεπεράσεις ή να ξεχάσεις συγκεκριμένες συμπεριφορές, τελικά δεν μπορείς. Γιατί με κάποιο τρόπο σε καπελώνει η αλήθεια και δεν αντέχεις να την κρατάς μέσα σου. Οπότε την πετάς και όποιος αντέξει. Να προσέξεις όμως τις αδικίες ή τα λάθος ξεσπάσματα στα άτομα που είναι οι αποδέκτες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εναρμονίζεσαι όσο μπορείς περισσότερο με το περιβάλλον και αυτό σου κάνει γενικά καλό, επειδή δεν θέλεις να κάνεις κάτι περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που αληθινά είσαι. Ο λόγος πάντως για να κάνεις ένα βήμα και να δώσεις ένα διαφορετικό αέρα μέσα στην ερωτική ή φιλική σου σχέση υπάρχει και μάλιστα είναι τώρα πιο έντονος. Γιατί έρχεσαι πιο κοντά με τα συναισθήματά σου και βλέπεις που υπάρχει αλήθεια για σένα και που όχι. Η σχέση με τον Τοξότη μάλλον θα πάει καλύτερα αφού θα σταματήσουν να μπαίνουν όρια και από τις δυο πλευρές. Οπότε θα νιώσεις ένα μικρό ξελάφρωμα. Αρκέσου σε αυτό για να ανανεώσεις τις δυνάμεις σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δεις τι παίρνεις και τι δεν παίρνεις γενικά από τη ζωή και από τους ανθρώπους που είναι γύρω σου και κατά κάποιο τρόπο θα κάνεις την επανάστασή σου κυρίως σε θέματα που αφορούν οικονομικές απαιτήσεις. Πιθανόν να θέλεις να ξεκόψεις και με συνεργάτες που δεν σου δίνουν ούτε τα απαραίτητα, ενώ εσύ πιστεύεις ότι κάνεις μεγάλο αγώνα για να εξασφαλίσεις αυτά που θέλεις. Οπότε μάλλον θα αποχωρήσεις ακόμα και από σταθερά σχήματα. Αλλά θα ξεμπλοκάρεις από αυτό άμεσα και γρήγορα. Η σχέση με τον Υδροχόο θα περάσει σε άλλη φάση και θα χρειαστείτε και οι δυο ένα δυνατό χέρι να σας τραβήξει για να μην ξεπεράσετε τα όρια. Πάντως θα έχεις μια εσωτερική αυτοδυναμία η οποία σίγουρα θα σου χαρίσει και ωραίες στιγμές. 

 

ΛΕΩΝ
Θα αναστατωθείς εσωτερικά αλλά και εξωτερικά με αυτή την Πανσέληνο. Με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έχεις μεγάλη οικειότητα, θα πέσουν τα τείχη και θα έρθετε πιο κοντά με στόχο την καλή επικοινωνία και επαφή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Πιθανόν να γίνει κάτι καλό που το περίμενες εδώ και καιρό και τώρα ξαφνικά θα βρεθείς εμπρός σε αυτό που είχες ονειρευτεί. Βέβαια θα ανταμειφθείς ανάλογα των προσπαθειών σου, αλλά δεν έχει σημασία το πως θα γίνει. Σημασία έχει ότι θα γίνει και μάλιστα με πολύ δυναμικό τρόπο. Η άσκηση επιρροής απέναντι σε έναν Κριό ή Υδροχόο θα είναι πολύ δυνατή αλλά και αμοιβαία. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγγίζεις χορδές που προϋποθέτουν να κάνεις τομές ή «να σπάσεις αυγά» όπως συνηθίζεται να λέγεται. Και εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς για αυτό δημιουργείς καινούργιες συνθήκες που σε οδηγούν σε κάτι διαφορετικό. Όμως όλα έχουν και το τίμημά τους. Για αυτό να αναλάβεις πρωτοβουλίες εσύ, αλλιώς μπορεί να νιώσεις ξαφνικά να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Επίσης, να ξεκαθαρίσεις τι συμβαίνει με συνεργασίες αλλά και με την συντροφική σου σχέση πάνω στο οικονομικό θέμα. Ενδέχεται να κάνεις μια μεγάλη και τολμηρή κίνηση με έναν Κριό ή με έναν Υδροχόο. Το ρομαντικό στοιχείο αυτήν τη φορά θα είναι σημαντικό για να κερδίσεις την καρδιά ενός ατόμου. Για αυτό μην τα εκλογικεύεις όλα και μάλιστα με τρόπο που δεν έχει επιστροφή. 

 

ΖΥΓΟΣ

 Θα βρεθείς ξαφνικά μέσα σε μια πολύ δυνατή φάση και θα ανεβάσεις κατά πολύ τον πήχη της ζωής σου. Όλα θα είναι διαφορετικά και θα νιώθεις ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλό, χωρίς εσύ να αναλώνεσαι ή να κουράζεσαι. Το έδαφος θα έχει ήδη προετοιμαστεί από τις προηγούμενες ημέρες, οπότε θα διαθέσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Πρώτα από όλα για να βρεθείς με φίλους και παρέες ή ακόμα και με ιδιαίτερα άτομα που θα σε παραπέμπουν σε μια καθημερινότητα που συνδυάζει στοιχεία ελευθερίας αλλά και έντονης καλλιτεχνικής δημιουργικότητας. Το ερωτικό παιχνίδι με ένα πρόσωπο που το έβλεπες πολύ φιλικά μέχρι πρότινος θα είναι στην πρώτη γραμμή. Ξαφνικές αποφάσεις ακόμα και για γάμο ή συμβίωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλαμβάνεις ευθύνες και προσπαθείς να αποδείξεις ότι τελικά αξίζει που είσαι το κεντρικό πρόσωπο μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας. Η σχέση με Λιοντάρι ή Υδροχόο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με κάτι που σε ενοχλεί γιατί θα έχει διαφορετική άποψη και στάση για την κοινή σας σχέση. Όλα πάντως θα είναι πολύ έντονα και δυναμικά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα απελευθερώσεις ένα κομμάτι της ενέργειάς σου και θα πάρεις ξαφνικές αποφάσεις που δεν θα είναι πολύ εύκολες για την δική σου ψυχολογία, όμως θα τις θεωρήσεις αναγκαίες. Ίσως χρειαστεί να παραδεχτείς ότι με ένα συγκεκριμένο άτομο θα πρέπει να είστε και φίλοι πριν γίνει οτιδήποτε μεταξύ σας. Και πιθανόν αυτό να μην είναι εύκολο να το διαχειριστείς. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις καλές προοπτικές και αυτό θα σου δώσει κέφι και χαρά για να συνεχίσεις την διαφορετική πορεία που έχεις αποφασίσει αυτό το διάστημα. Μάλλον βλέπεις τα πράγματα από άλλη, πιο ελεύθερη, οπτική γωνία και αυτό σε βοηθάει να έχεις κέφι για κάτι καινούργιο πολύ δημιουργικό και φρέσκο. Αλλά ακόμα και κάτι σημαντικό να μην κάνεις θα είναι τέτοια η ψυχολογία σου ώστε θα πέφτεις πάνω σε ευκαιρίες. Ξαφνικά κέρδη θα σου δώσουν μεγαλύτερη ώθηση για να ταξιδέψεις ή να κάνεις κάποια σχέδια που δεν μπορούσες παλιά. Η γνωριμία με τον Κριό θα είναι σαν μια φωτιά ενωμένη σε μια δάδα. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλαμβάνεις με κάποιο τρόπο να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και δεν θα είναι εύκολο σε πρωταρχική φάση. Και αυτό πάντως να μην αναλάβεις θα είσαι συνέχεια στα καρφιά από μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει καθόλου. Γιατί θα χρειαστεί να ξέρεις τι μπορείς να κάνεις κυρίως σε επαγγελματικά θέματα και σε συνεργασίες. Παράλληλα όμως θέλεις να αναδείξεις και τον εαυτό σου με έναν τελείως ξεχωριστό τρόπο. Η τόλμη θα σε ξεκολλήσει και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες σχεδόν αρχηγικές μέσα σε μια ομάδα, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι μέσα σε όλο αυτό ο εαυτός σου. Αλλά πρέπει και χρειάζεται κάπως να κάνεις την αλλαγή σου. Κριός, Λιοντάρι ή Ζυγός θα κάνουν μαζί σου κούρσες υπερβολής. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στο ζώδιο σου, οπότε εκ των πραγμάτων είσαι ο μεγάλος ευνοούμενος/η. Μπορεί στην αρχή να μην το βλέπεις επειδή δεν θα θέλεις να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδηγίες, αλλά τελικά θα δεις ότι σε συμφέρει. Γιατί θα ξεκαθαρίσεις και μέσα σου τι είναι αυτό που τελικά σε βαραίνει ή δεν σε αφήνει να προχωρήσεις δημιουργικά. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα σου βγάλει στην επιφάνεια όλο το ρομαντικό στοιχείο και μέσα από αυτό θα εξασκηθείς στον έρωτα και την ανιδιοτελή αγάπη. Όλα πάντως θα έχουν μια μαγεία και εσύ σίγουρα θα ξεσηκωθείς κα θα κάνεις ό,τι τρέλα μπορείς, βάζοντας έτσι και την «προσωπική σου σφραγίδα». 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 Θα δράσεις κάπως υπόγεια και θα κινηθείς με στόχο να αναγνωρίσεις με έναν ιδιαίτερο τρόπο την επιρροή σου πάνω σε συγκεκριμένα άτομα. Σίγουρα θα θέλεις να ξεχωρίσεις και για να το καταφέρεις θα πρέπει να έχεις μια φιλική και συγκεκριμένη συμπεριφορά. Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν πιθανόν να μην σου αρέσουν καθόλου και μάλλον θα σε απομακρύνουν από συγκεκριμένα άτομα. Αλλά όταν το επανεξετάσεις με ηρεμία θα δεις ότι χρειάζεσαι όλη την πληροφόρηση για να είσαι μέσα στο παιχνίδι και όχι εκτός. Η κρυφή σχέση με ένα Λιοντάρι θα σε βάλει σε μια κατάσταση που πιθανόν να μην ολοκληρωθεί όπως θέλεις.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ