Γερμανία: 22χρονος πρόσφυγας επιτέθηκε σεξουαλικά σε 4χρονο αγόρι & απείλησε με μαχαίρι τον 8χρονο αδελφό του

Σε δίκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε ανήλικο παραπέμφθηκε ένας 22χρονος Αφγανός πρόσφυγας, που ζει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη Boostedt, στο βόρειο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, στη Γερμανία.

Ο Αφγανός πρόσφυγας, που έχει καταθέσει αίτηση ασύλου, παρέσυρε πρόσφατα ένα 4χρονο αγόρι από το Ιράκ στην τουαλέτα του κέντρου φιλοξενίας και του επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ ένας 29χρονος συμπατριώτης του απείλησε με μαχαίρι τον 8χρονο αδελφό του παιδιού για να απομακρυνθεί από το σημείο.

 

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Holsteinischer Courier, ο πατέρας του αγοριού αναζητούσε τον γιο του και παρατήρησε ότι έξω από την τουαλέτα του κτηρίου υπήρχαν τα παπούτσια του παιδιού δίπλα σε ένα ζευγάρι παπούτσια ενηλίκου.

Ο Ιρακινός πρόσφυγας άνοιξε την πόρτα και βρήκε τον γιο του με κατεβασμένο το παντελόνι, όταν ρώτησε τι είχε συμβεί, ο Αφγανός υποστήριξε ότι ο 4χρονος του ζήτησε βοήθεια για να πάει στην τουαλέτα.

Ο Ιρακινός πίστεψε την «ιστορία» του 22χρονου Αφγανού, αλλά το μικρό αγόρι εκμυστηρεύτηκε αργότερα στην μητέρα του πως ο 22χρονος άνδρας το έκλεισε στην τουαλέτα και το υποχρέωσε σε στοματικό σεξ.

Κατά την διάρκεια της δίκης ο Αφγανός αρνήθηκε την κατηγορία, αλλά ο εισαγγελέας δήλωσε ότι, μετά από ειδικές εξετάσεις, βρέθηκαν ίχνη DNA του αγοριού σε απόκρυφα σημεία στο σώμα του Αφγανού πρόσφυγα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ