Τραγωδία Αίγινας: Όρμηξαν στον 77χρονο χειριστή του φονικού ταχύπλοου οι συγγενείς των θυμάτων - Φωτό

Δεν πρόλαβαν καλά καλά οι λιμενικοί να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου με το οποίο μετέφεραν στα δικαστήρια του Πειραιά τον 77χρονο χειριστή του φονικού ταχύπλοου και συγγενείς των θυμάτων τον περίμεναν εκεί και με δάκρυα στα μάτια και με τις φωτογραφίες των νεκρών στα χέρια τον αναθεμάτιζαν! 

Η θεία του 5χρονου κοριτσιού του φώναζε: «Δολοφόνε κοίτα τι έκανες!» και κρατούσε στα χέρια της φωτογραφίες του νεκρού αδερφού της και της νεκρής ανιψιάς της.

 

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν εξω από τα δικαστήρια του Πειραιά ήταν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Συγγενείς αλλόφρονες έβλεπαν τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής των δικών τους ανθρώπων.

Του έδειχαν τις φωτογραφίες και του έλεγαν για το κακό που τους έκανε. Οι λιμενικοί τον φυγάδευσαν στο εσωτερικό των δικαστηρίων.

Την ίδια ώρα ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας έχει ξεκινήσει από τις 10.30 τη νεκροτομή στα δύο πρώτα θύματα της τραγωδίας.

Οι άλλες δύο σοροί αναμένονται το αργότερο έως το απόγευμα ή αύριο το πρωί και ο κ. Μπογιόκας θα αποφανθεί για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους τέσσερις ανθρώπους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ