Βίντεο: Η συγκλονιστική στιγμή που τίγρης σώζει εργαζόμενο ζωολογικού κήπου από λεοπάρδαλη

Μια συγκλονιστική στιγμή, από αυτές που μόνο η φύση – και συγκεκριμένα η πολύ… άγρια – μπορεί να προσφέρει, κάνει το γύρο του διαδικτύου, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τη σχέση που μπορούν να αναπτύξουν με τα τρομακτικά θηρία.

Και πώς όχι, όταν το βίντεο αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ένας τίγρης ενδέχεται να τρέφει συναισθήματα για κάποιον που τον φροντίζει! Δεν μπορούμε βέβαια να πούμε το ίδιο και για τη λεοπάρδαλη, η οποία προσπάθησε να επιτεθεί στον Eduardo Serio, εργαζόμενο στο ζωολογικό κήπο «Black Jaguar White Tiger» του Μεξικό.

       

 
Υπολόγιζε ωστόσο χωρίς το επιβλητικό αιλουροειδές που… γυρίζει τα μουστάκια του στο όνομα Aztlan, καθώς αυτό με ένα ηρωικό άλμα κατάφερε να σταματήσει τη φονική (;) επίθεση της Dharma.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου είχαν βέβαια τις ενστάσεις τους, υποστηρίζοντας όχι μόνο πως η τίγρης δεν σκόπευε να σώσει καμιά ανθρώπινη ζωή («απλά έπαιζε»), αλλά και πως η λεοπάρδαλη δεν είχε επίσης καμία διάθεση να επιτεθεί στο φροντιστή.

«Ήταν απλά τυχερός. Γι΄αυτό δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα άγρια ζώα σαν κοινά κατοικίδια», σχολίασε κάποιος χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ