Ο Τhomas Gibson απολύθηκε από το Criminal Minds γιατί έριξε κλωτσιές σε συνάδελφό του στο πλατό

Τιτλοι τέλους για τον Thomas Gibson από την επιτυχημένη σειρά «Criminal Minds», καθώς οι παραγωγοί της σειράς απέλυσαν τον ηθοποιό ύστερα από ένα βίαιο περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Gibson που υποδύεται τον ειδικό πράκτορα του FBI, Aaron Hotchner, φέρεται να έβρισε και να κλότσησε έναν εκ των συγγραφέων και παραγωγών της σειράς. 

Όπως  ανέφερε το Deadline,  η διεύθυνση της παραγωγής αποφάσισε αρχικά την απομάκρυνσή του για ένα διάστημα και έτσι ο ήρωας Hotch δεν θα εμφανιζόταν σε δύο από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Επίσης είχε αποφαιστεί πως δεν θα του επιτρεπόταν να σκηνοθετήσει και ένα από τα επόμενα επεισόδια, κάτι που είχε συμφωνηθεί ενώ ο Gibson είχε ήδη περάσει και πίσω από τις κάμερες για αρκετά επεισόδια.

Ο ηθοποιός σε δήλωση του παραδέχθηκε πως υπήρξαν διαφορές για «δημιουργικά θέματα» και αναφέρει πως έχει μετανοιώσει ενώ υπογράμμισε πως ο στόχος είναι όλοι οι συντελεστές να εργάζονται αρμονικά και ως ομάδα.

Λίγες ώρες αργότερα όμως ήρθε η ανακοίνωση από τους παραγωγούς ABC Studios και CBS Television Studios. «Ο Thomas Gibson απολύθηκε από το Criminal Minds. Λεπτομέρειες για το πως θα γίνει η αποχώρηση του ήρωα από τη σειρά θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».

Σημειώνεται πως ο Gibson εμφανίστηκε στο Criminal Minds του Jeff Davis το 2005 όταν έκανε πρεμιέρα η σειρά η οποία πλέον αριθμεί 255 επεισόδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ