Ταϊλάνδη: 3 νεκροί -20 τραυματίες από μπαράζ εκρήξεων σε τουριστικές περιοχές - Συγκλονιστικές φωτό & βίντεο

Σε εσωτερικό σαμποτάζ και όχι σε τρομοκρατία αποδίδει η αστυνομία της Ταϊλάνδης τις διαδοχικές εκρήξεις που σημειώθηκαν στη χώρα σε διαφορετικές τουριστικές περιοχές, στοιχίζοντας τη ζωή σε 3 ανθρώπους.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στη Νότια Ταϊλάνδη την Πέμπτη και την Παρασκευή, με τον τραγικό απολογισμό να φτάνει τους 3 νεκρούς και τους 20 τραυματίες.

Το βράδυ της Πέμπτης, δύο εκρήξεις σημειώθηκαν με 20 λεπτά διαφορά στο τουριστικό θέρετρο Χουα Χιν, με θύμα μια γυναίκα και περισσότερους από 20 τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά.

Ώρες αργότερα, μία τρίτη έκρηξη, σκότωσε έναν ακόμα και τραυμάτισε άλλους τρεις τουρίστες.

Νωρίτερα την Πέμπτη, έκρηξη βόμβας στην περιφέρεια Τράνγκ είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας πολίτης και να τραυματιστούν ακόμα έξι.

Το πρωί της Παρασκευής, δύο βόμβες εξερράγησαν στο Σουράτ Τανί έξω από αστυνομικά τμήματα με πολλούς τραυματίες, ενώ και στο Πουκέτ σημειώθηκαν ακόμα δύο εκρήξεις τραυματίζοντας ακόμα έναν.

Τέλος, περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια της Πάνγκ Νγκά, τοπικά μέσα έκαναν αναφορές για εκρήξεις σε μία αγορά της Τάκουα Πα, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν νεκρούς ή τραυματίες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ